Spavanje - koliko spavate? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Kolovoz 2010 at 10:58 |
Koliko u prosjeku sati spavate?
Da li je to 5h ili 12h? Evo odmah 2 clanka na ovu temu: Koliko nam je kvaliteta sna bitna? Spavanje i bodybuilding Obicno spavam oko 8h. To mi je nekako prosjek. Edited by Zoki - 30 Svibanj 2013 at 17:22 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
8-9 sati tijekom cijele godine. Rijetko se dogodi da se moram ranije budit.
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uf, bolna tocka...ponekad
Zapravo vrlo šaroliko-katkad i po 8, najviše 9 sati, a nekad 4-5 kad dnevni stresovi pritisnu... |
|
Bane
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
8-9 a ponekad i š0 sati...A nekad 5 sati pa opet sve ok..
|
|
carmen
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uglavnom 8 sati...nekad se dogodi i 9. Prije kad nisam vježbala, cesto sam jako teško mogla zaspati, a otkako sam se aktivirala, nema više takvih problema..
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepo je to cuti. Koliko vidim, vecina odradi u prosjeku nekih 8h što se i preporuca. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
radnim danom spavam od min 6h 45min do 7h 30 min.
a što se tice vikenda nisam neki spavalica u prosjeku 8h. a ako sam baš jako umoran što se tice posla onda popodne odspavam oko 2-3h + ono navecer što moram odraditi :) Dok sam bio nešto mlađi bez pardona sam spavao š0-š2h :) |
|
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
U prosjeku oko 6sati.. legnem oko š dižem se u 7..znam da
je malo ali eto |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Heh, meni je 9-š0 h neki prosjek, kad je škola onda nešto manje, uglavnom, obožavam spavat |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad cu ti reci za jedan moj osobni rekord, došao sam doma s posla u petak oko š7h i mrtav umoran legao malo da ubijem oko. Legao sam prije š8h i probudio sam se tek drugi dan oko šš bez buđenja u međuvremenu. Možeš si misliti kako sam se tada osjecao kao da me netko pretukao :) |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
U prosjeku 7-7,5 osim nedjeljom, onda si ulovim oko 9 u komadu
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uf, mogu mislit kakav je osjecaj bio nakon š5+ h sna u komadu, predobar |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad imam nastavu, onda 6-8h , a sad kad su praznici
(nazalost, jos samo tjedan dana ) jedno 8-š0h |
|
Triceps7
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Spavam 6-7 sati, nazalost, iako znam da je to nedovoljno.. Ali
jednostavno ne stignem vise, a i organizam mi je naviknut na to - ako
zelim spavati ranije, ne mogu :P
|
|
kristina_babic
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
cca 6 sati, ali mi je maalo :( u zadnje vrijeme poslije vecernjeg treninga ne mogu baš zaspati (trening od 20-21 sat) :/
|
|
kojisamjabiser
Cita FAQ Joined: 22 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja spavam oko...9-10 sati...i to bez budjenja tak tvrdo da me skupa s posteljom mozete odnijet ispod mosta preko kojeg voze teretni vlakovi..i necu se probudit.
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |