Dobar jutar :) ispocetka |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
gili 37
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Srpanj 2013 at 08:56 |
Jutrekoooo,
ovo ispocetka je zato jer mi nestao podforum novih FIT-ovaca . Za one koji me tamo nisu pratili / citali , od pocetka lipnja sam krenula sa promjenom u prehrani i vjezbanju. U mjesec i pol skinula 3-4 kg , 3 % BF i 18 cm u obimu ( u teretanici kako ju ja zovem iz milja nas jednom mjesecno mjere ) . Bila na moru 10 dana pa sam samo plivala i setala, a sta se tice prehrane zeznula sam ju pokojim sladoledom i nessicom tako da kad sam se vratila kg su bili isti kao kad sam otisla. U pon sam se vratila svom programu vjezbanja 3x tjedno i prehrani i danas kad sam se izvagala vazem isto kao i prije 7 dana tj., kao i kad sam otisla na more, 65 kg. Pretpostavljam da je vrijeme za nesto mijenjati..., zato sada ovdje molim za pomoc. Sta dalje raditi . |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao što svima kažemo:
Daj primjer treninga (plus vrijeme i intenzitet) Daj 1-3 primjera dnevnih jelovnika Te naravno napiši što je konkretan cilj (ciljana-kilaža, koji dio tijela najviše te nervira, što želiš poboljšat, što misliš da ti je dobro, nešto tako, naravno budi i iskrena prema sebi pa si daj taj cilj za ostvarit u 2-3-6mj pa cemo dalje) Eto toliko za sada, pa citamo što pišeš :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
gili 37
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ovako je pocelo : Sada na mjerenju je to izgledalo ovako: 06.07.2013. Najbolje sam se osjecala sa 58-59 kg kad bi dosla iz
sezone ali to nije
bilo dugog vijeka jer nisam pazila i to je ionako otislo ful ful nezdravo i
naravno da se nije moglo zadrzati. Tijelo mi dobro podnasa 62 kg i to mi zna
biti kilaza koja se lako odrzava, to ne znaci da nebi voljela imati manje ,no ja natukla to sta sam natukla i ne budem
rekla da ne znam kako jer jaaako dobro znam kako .
Gore
naveden primjer prehrane je bio prije pomoci djevojaka, poslije sam uz izracune
BMR i TDEE slozila jelovnike sa 1350 - 1450 kcal, UH cca 140 g/dan, proteina
cca 120 g/ dan i masti cca 30 g/dan. Trening kako sam napisala je jos uvijek 3x tjedno i nije
klasicna teretana. Meni odgovara zbog vremena, blizine i trenera koji daju sve
od sebe. Ako se nekome da citati sve evo vam link di mozete vidjeti sta sam stvarala u
ovih 45 dana
https://www.fitness.com.hr/forum/dobar-jutar_topic7676_page1.html A sta se tice konkretnog cilja.., kako sam gradje kruske znaci da je sav
problem ispod pupka , |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
gili, welcome back Prvo, ovo sa nestajanjem podforuma zna bit praksa ovdje, ne znam zašto, ali srecom ne traje dugo tako da ništa nebi trebalo bit izgubljeno - a i vidim da si ga izvukla odnekud Cuj, nemoj odmah skakat na promjene. Pricekaj još jedan tjedan, moguce je da je ta "stagnacija" radi ponovog uvodjenja treninga, nakon plivanja i šetanja, drukcije je, a i vaga ne prica cijelu pricu, to vec znamo, ne ;). Super je što si se uspjela održati na istoj kilaži, neka tih 10-ak dana budu kao jedna pauzica od dijete, a sad samo nastavi sa starim programom još koji tjedan. Ako se tada ništa ne pomakne, onda cemo smišljat što dalje ;) U svakom slucaju, do Božica možeš cuda napravit |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
gili 37
Post Options
Thanks(0)
|
Jeeeee hvala. Izvukla ga jer nije nestao sa neta nego samo ovdje :)
Ok, jos tjedan dana ...., glavno da nejde gore. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nebi trebalo ici gore, cak i da ode nešto malo, to nebi bio nužno loš znak Ajde, probaj pa cemo vidit.
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mohsinj677
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2013 Location: pakistan Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
This post is so great and nice
Bila na moru 10 dana pa sam samo plivala i setala, a sta se tice prehrane zeznula sam ju pokojim sladoledom i nessicom tako da kad sam se vratila kg su bili isti kao kad sam otisla. |
|
spanishprograms www.spanishprograms.com
|
|
gili 37
Post Options
Thanks(0)
|
Evo nakon 2 tjedna ja 1 kg laksa .
Centimetre javim za koji dan jer ne mogu naci metar.., ali ekipica koja me nije vidjela mjesec dana kaze da mi se vidi da sam se stanjila. Neko bi pomislio da ce mi ove vrucine iza nas malo pomoci i istopiti me vise . Gym_girl nisam nista mjenjala, sve po starom prehrana i vjezbanje. Jel da i dalje nastavljam po istom programu? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nastavi
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Jesi ti zadovoljna slikom u ogledalu? :) Jedeš dovoljno, nisi gladna? Papaš povrce?
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
gili 37
Post Options
Thanks(0)
|
Ma zadovoljna sam i cak si mislim da smo se ogledalo i ja poceli voljeti..., bit ce tu jos nesto ;) .
Papam non stop, mozda ne povrca koliko bi voljela jer mami susa opustosila vrt. Uglavnom nisam gladna i dajem sve od sebe da su namirnice kvalitetne. Ali neda mi se bas ni nakuhavati dok je ovako vruce. Jedva cekam hladnije vrijeme jer ce sigurno biti ugodnije vjezbati a i smisljati razne kombinacije klopice :) . |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma super prva recenica je muzika za moje uši
bravo, samo tako dalje nastavi |
|
gili 37
Post Options
Thanks(0)
|
Da prijavim rezultate jucerasnjeg mjerenja i vaganja u teretanici ...
10.06. 06.07. 21.08. Prsa 94 cm 92 90 -4 Struk 77 74 71 -6 Trbuh 89 84 82 -7 Bokovi 104 103 101 -3 Bedra 62 61 59 -3 Ruka 31 30,5 30 -1 Ovaj mjesec samo minus 1 kg i minus 1 %BF , ali....ali centimetri idu i ogledalo kaze niceee . Sad sam na 64 kg i 30 % BF , mislim da mi je ovo prvi put da se veselim Bozicu i proslavi Nove Godine ( znam da je jos daleko ali to mi uvijek brzo i prebzo dodje ) gdje ce me zabolit kaj cu obuci ( sa mislju od 01.01. si na dijeti i sl. ) i gdje cu na proslavu sa smjeskom a ne sa grcom u zelucu. Ja zadovoljna, ako mislite da su rezultati mogli biti bolji, a sigurno jesu, svaki vas savjet je dobro dosao. Neznam dali da se poigram sa kakvom drukcijom prehranom ( jos je uvijek sve po starom 4-5 obroka, 1350-1500 kcal/dan ), dodam mozda doma koju vjezbu...? |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej gili svaka cast! Jako mi je drago rezultati su vidljivi i to jako dobro! :)
Neka te ne muce kile niti se opterecuj njima :) Ovo drugo je važnije što si napisala da centimetri idu i da ogledalo kaže nice.... To znaci da su rezultati tu! :) Samo nastavi...bilo bi dobro da dodaš koju izbaciš....malo da promjeniš trening da se tijelo ne navuce na isto :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Draga moja, ne brini o brzini, sve ide sa pravih mjesta Meni ovo super izgleda i uvjerena sam da ceš do Božica bit ponosna na sebe i super zadovoljna, iako vec i sada možeš i moraš bit! Zapamti jedno - samo se vidi takvom kakva želiš bit, vec sad - što god ti ogledalo kaže, ti vidi ono što želiš vidjet, volja da poduzimaš prave korake ce doci sama od sebe, bez prisile, vjeruj mi Bez pritiska, bez negativnosti, bez kompleksa.....easy... Shvati da je tjelesna kompozicija iznad svega - vaga prica samo dio price i nemoj to samo prihvatit kao informaciju i pustit van...ne, stvarno to shvati kao nešto najozbiljnije. Dokle god se centrimetri i ogledalo vesele, na pravom si putu! Treniraš, i vaga u tom slucaju zna bit malo varljiva Možda i ima mjesta za neke preinake, ako želiš ubrzati proces...ali mislim da ti je ovakav polagani pristup najbolji, imaš vremena ako ti je zima cilj. Sve dok ne stagniraš, dobro je. A ako baš želiš, možeš nam napisati par dnevnih jelovnika pa da probamo vidjeti gdje ima mjesta za neku laganu intervenciju ;) |
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |