insane home fat loss |
Post Reply |
Author | |
marty84
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Kolovoz 2013 at 21:16 |
Hej ljudi!
Jel netko mozda probao ovaj program Mike Changa - insane home fat loss? Djeluje mi zanimljivo, i skinula sam cijeli program ali nemam raspored kako se radi... ako netko vec ima iskustva, pisite! |
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej! E ovako, da bi gubljenje tezine bilo zdravo najbolje je izgubiti 0.50 do 1 kg na tjedan. Veci gubitak rezultira gubljenje misicne mase. Budi jako oprezna oko toga. Po nazivu insane home fat loss znaci gubljenje jako puno kilograma u jako malo vremena. Od svih tih programa koji ti treneri preporucuju po meni najbje su vjezbe. A prehranu si moras izracunati sto se tice tvojih godina, tezine i nacinu zivota. Sretno i pazi se.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
marty84
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma program na nije na principu brzog gubljenja težine. dosta je slicno insanity-u (koji sam odradila prije 2 godine), ali cini mi se malo blaze. S obzirom da bi voljela imati jos navecer pola sata nekog treninga, ovo mi se cini bas ok. Taj Mike ima i nacin prehrane za vrijeme treniranja. Stvarno mi se ne cini nesto nezdravo...:)
Hvala na savjetu ;) |
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu. Ja znam da ima jako puno ljudi koji zele izgubiti puno kilograma ne misleci na svoje zdravlje.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |