Pozdrav iz Sesveta |
Post Reply |
Author | |
mkrajaci
Cita FAQ Joined: 12 Kolovoz 2013 Location: Sesvete Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Kolovoz 2013 at 15:49 |
Pozdrav svima.
Ime mi je Mario i dolazim iz Sesveta. Oženjen i otac troje djece. Nekad sam se amaterski bavio rukometom i kako mi je lijepo u braku nabio sam 30-tak kila viška u 10 godina. Inace sam visok 183 cm a težak trenutno 101 kg. Prije tjedan i pol sam poceo Insanity program, prvih 3 dana me sve bolilo kao i sve vas koji su probali ali sad je dobro. Uglavnom u program sam krenuo s 103.8 kg, znaci u prvih tjedan dana je otišlo cca 3 kile i prezadovoljan sam. Motivacija je da se definitivno dovedem u red jer nisam ni malo mladji iz dana u dan, a glavnija motivacija je da imam prekrasnu obitelj koju nedaj Bože krizne situacije možda treba prenjeti s mjesta A na mjesto B a ja jedva sebe nosim koliko malo kondicije imam. Nije bitan izgled previše vec kondicija i snaga. Trening mi je svako jutro u pola 6, nakon toga dorucak, tuširanje, Sveta misa i posao. Uz trening ne kombiniram neku posebnu hranu vec sam opcenito smanjio obilnost obroka i ubacio više vode (dnevno oko 3 litre - koliko aplikacija na mobitelu kaže da trebam piti). Pozdrav.
|
|
-manuela
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome ;)
odvježbala sam mjesec i pol dana insanity. nikako doc do kraja. planiram sad krenut ispocetka. ako želiš neke vece rezultate, moraš sredit prehranu. sve ceš nac na forumu, meni je puno pomoglo. sretno :) |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i tebi i dobro nam došao
lijep pocetak samo nastavi dalje i ako trebaš pomoc tu smo. Sretno |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo nastavi tako ako donoilsi rezultate :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
mkrajaci
Cita FAQ Joined: 12 Kolovoz 2013 Location: Sesvete Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima na ugodnoj dobrodošlici i podršci.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |