Pozz |
Post Reply |
Author | |
kardio
Cita FAQ Joined: 18 Kolovoz 2013 Location: SBŽ / Split Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Kolovoz 2013 at 12:27 |
evo poslije par isprobanih savjeta i odlicnih programa za vjezbu odlucih se i ja na registraciju... pa nadam se da nije naglo da na prvom spoju postavim par pitanja
1. Groždjani šecer ( mane, prednosti, kako i kada uzimati, zašto uzimati itd. ) 2. Dekstroza ( koristim je prije i poslije treninga, ActivLab ne bi reko da je neka kvaliteta ali osjecam promjenu kad je uzmem... tj kao neki energy boost, puno dulje mogu radit treninge bez osjecaja "uspavljivanja" 3. Koje vitamine uzimati? 4. Sojin protein ( da , ne , zasto , kako ) --- ako je neko probao sojin protein iz DM-a i takodjer neke druge proizvode nek se javi Puno jos pitanja a malo vremena pa eto da otvorim za sad ovako P.S. SORRY AKO SU OVO NEKOM PITANJA za vrtica al svaki je sampion jednom bio pocetnik koji nije htio odustat |
|
|
|
mkrajaci
Cita FAQ Joined: 12 Kolovoz 2013 Location: Sesvete Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam došao, a ovo kaj pitaš nemam pojma, samo ti želim dobrodošlicu.
|
|
LesA
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Glukoza=dekstroza=grozdjani secer :-) uzima se za vrijeme a najcesce poslije treninga u kombinaciji sa protacima. Vraca tjelu energiju te naglo dize inzulin i usporava katabolizam.( jednostavan je secer i brzo se apsorbira) najeftiniji su ti u dm oni bomboncici
Koje vitamine? Najbolje one koje dobivas pravilnom preh. Ja recimo koristim my favorite multiple energizer Sojin protein..misljena su podjeljena neki kazu da smanjuje razinu testosterona a neki vele da ne utjece..vecina koristi vhey |
|
LesA
Post Options
Thanks(0)
|
Prije treninga ti je bolje uzeti neki pametan preworkout meal koji ce ti postepeno oslobadjati energiju kroz rrajanje treninga..a kao atimulator popi salicu; salicu i po kave prije trnunga...letiti ces ahhaha
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome :)
ja narucio ove multi.. djeluju jako dobri.. http://www.bodybuilding.com/store/opt/men.html ma kakva soja, daj.. pravi whey i to je to :) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
LesA
Post Options
Thanks(0)
|
Prework meal ti recimo treba bit bogatiji uglicima ako se pavis sportom izdrzljivosti a s vecim naglaskom na proteine za muscle building sportove
|
|
kardio
Cita FAQ Joined: 18 Kolovoz 2013 Location: SBŽ / Split Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na odgovorima, ovo za dekstrozu znam da je i grozdjani secer spada u to... nego imam vrecicu dekstroze koja moram rec dobro djeluje a prije sam koristio i taj secer... iz DM-a...
ugl... prehranu nemam striktno odredjenu ali je zdrava a sto se treninga tice koristim ovaj program https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Intenzivan-trening.aspx uspijevam odradit bez problema.... a sto se preworkouta tice uzmem 3-5g kreatina ... za kavu sam cuo od trenera ali rekao je da su zeleni i crni caj dobre alternative.... i jos me zanima radim li gresku posto poslije navedenog treninga trcim pola sata i proteine -- whey uzmem poslije trcanja tj poslije sveg treniranja |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
whey i dekstrozu popijes poslije svega ako ciljas potrosnju masti.. ako ne skidas mast, onda odmah nakon utega PWM..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
LesA
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam dugo u tome al koliko se sjecam mislim da bi kreatin trebao uzimati poslije trninga
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobro nam došao
|
|
kardio
Post Options
Thanks(0)
|
tnx.... btw ovo za kreatin.. da i prije i poslije treninga... iako znam i deksu cesto popit i prije i poslije sa kreatinom... a whey uzimam samo nakon svega... a neki govore treba i ujutro da se potakne anabolizam |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |