Vrijeme za promjene ! |
Post Reply | Page 123 15> |
Author | |
b_ballfan
Cita FAQ Joined: 08 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Kolovoz 2013 at 10:06 |
Pozdrav fitovci :D Evo mene opet nakon bloga :D
Odlucio sam da mi pomognete ako negdje griješim u planu prehrane ... 7:00 Ustajanje - 5 g creatin xplodea na tašte 7:30 2.96 km pretrcanih / prehodanih (1 km sam otrcao bez stajanja pa sam 500 hodao malo brže i tako ... jer pluca jednostavno nisu to mogla izdržati.) . 2.96 km sam istrcao za 17min i 56 sec , dok sam taj prvi kilometar za 4min i 48sec što mislim da je dobro nakon ovoliko "ležarine" 8:20 stigao sam doma . Smazao sam 100 g viola muslia sa sitnim komadicima cokolade , potopljenih u 300 ml mlijeka 0.5% m.m. 11:30 pojeo sam 250 g posnog sira (Milbona) te 200-250 g bijele riže s junecim ja mislim mesom (što je majka spremila) oko 17:00 sam pojeo 200-250 g pilecih prsa , 3 rižina kolutica / krekera , 2 rajcice 21:00 200 g purece salame 00:45 250 g posnog sira - 200 cm visina i 105.5 kg trenutna kilaža . Željena : 95 kg - teretana dolazi u obzir tek od 25-30.8. - za sada svako jutro na tašte kardio . U pocetku 3 km a nakon toga povecavam na 6 . - fitness angel vježbe za pocetnike Moj blog o sveme na linku : https://www.fitness.com.hr/blog/b_ballfan/Mali-korak-naprijed---5-velikih-unatrag.aspx Hvala svima unaprijed ! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vagao sirovu ili kuhanu rizu?
Sve skupa izgleda ok, al izracunaj si kalorije.. to je najvaznije... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
zasto creatin na taste? ako zelis stimulans za cardio, pij zeleni caj cijeli dan. zasto trcanje? zasto ne samo brzo hodanje? zasto muesli s komadicima cokolade? zasto nema P u prvom obroku (osim onih iz mlijeka - vise stete nego koristi)? shvacas da svaki "zasto" je nesto sto bi promjenio... |
|
b_ballfan
Post Options
Thanks(0)
|
zaboravio sam :D sorry . editet . bila su 4 bjelanjka i 1 cijelo jaje . Sorry .
Pa citao sam da je njegova najbolja apsorbcija tada . Kada da ga prijem onda ? Nisam ništa vagao osim viola mueslia , te riže to sam rekao od oka . Što se tice mueslih ne mogu njih same ... nikako ... dodje mi da povratim .. Mislim da je bolje ovako nego nikako . S komadicima sitnim cokolade ili s suhim vocem . Inace proizvodac : Viola . Jer probao sam par gdje su one same i jednostavno ne mogu , a ovdje ima poprilicno žita i male komadice cokolade . Smara me vaga . Neznam koliko da uh koliko p koliko masti moram unijeti . To nikako ne mogu dokuciti . Negdje jedno negdje drugo . Hvala na brzim odgovorima ! |
|
b_ballfan
Post Options
Thanks(0)
|
8:20 stigao sam doma . Smazao sam 100 g viola muslia sa sitnim komadicima cokolade , potopljenih u 300 ml mlijeka 0.5% m.m. + 4 bjecanjka i 1 cijelo jaje EDITED Edited by b_ballfan - 08 Kolovoz 2013 at 10:53 |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
bolje napravi palacinke - 3 cijela jaja i 100g zobenih i 20-30g susenog bobicastog voca. steta zumanjaka. u njuma je puno P i nezasicenih masnoca.
|
|
b_ballfan
Post Options
Thanks(0)
|
nisam baš vješt u tome xd
|
|
b_ballfan
Post Options
Thanks(0)
|
Mjere 08.08.
- 110 cm bedra - 101.5 cm stomak - razina pupka - 34.5 cm biceps - 68.5 cm opušten kvadriceps / bedrena kost - na najdebljoj tocci - pri vrhu - 103.5 cm prsa 7.8 105.5 kg - JE*ENA KRUŠKA SAM :( DA SAM ŽENSKO VALJALO BIH ;( NADAM SE PROMJENAMA ! |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo pozdrav i dobro nam došao:))
Jelovnik izgleda dobro, ali slažem se s Davorom da je na pocetku lakše ako si izracunaš TDEE i koliko kalorija dnevno unosiš. I ja bi radije zobene same pa unutra ubaciš voce, suho voce, malo kakao i sl. i dobiješ puno bolji musli Ostalo se cini sasvim O.K. rezultati ce doci samo moraš ustrajati |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
vrijeme je da postanes vjest. pomjesati jaja zobene i pol dcl mijeka (ili vode) i staviti ih na tavu nije nauka. samo se meni cini da si lijenguza, a ne nevjest. |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za pocetak smanji tempo trcanja i pokusaj 3km odtrcati u komadu. Ako trcis na kilometrazu, sporijim (vremenski duzim) trcanjem ces sagorijeti vise kalorija. Da ne spominjem da na tu visinu i tezinu opaliti brzo trcanje pa vec nakon jednog kilometra ostati bez daha je recept za povredu.
Kad odtrcis 3km bez stajanja, pocni raditi na tome da svih 3km odtrcis u istom tempu. Zatim povecaj kilometrazu. Neka racunica je da se kilometraza ne bi smjela povecavati vise od 10% tjedno. Kad pocnes trcati kontinuirano ispod 5'20"/km, onda ili zadrzi taj tempo a povecavaj kilometrazu, ili ozbiljno poradi na tehnici, fleksibilnosti i koordinaciji. No ici jacim tempom ti vise nema veze sa tvojim ciljem jer postoje efikasniji nacini skidanja kila. |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pij ga direktno iza treninga, jer ti on ostane u mišicima do iduceg workout-a. Tj. nakon nekog vremena stvara tu "ovojnicu" koja postaje sve jaca pa ti je i sinteza bolja. Al ako baš hoceš pij ujutro.
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
kako jedes jaja? kuhana, pecena, sirova?
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
p.s. creatin ubaci kad kreneš u teretanu, jer ako radiš samo cardio, nepotreban ti je totalno. I to ako ga ubaciš, neka bude mjesec dana iza toga da se prvo tijelo privikne na trening, jer ubacivanje previše toga odjednom ne možeš znat jel ti pomaže ili ne. Edited by White_Insane - 08 Kolovoz 2013 at 13:19 |
|
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
b_ballfan
Post Options
Thanks(0)
|
da nisam lijen lijen sam . Ali pokrecem se po malo :D Da li mogu viola mueslie s suhim vocem i mlijekom ?
Jaja jedem kuhana . Onda cu kreatin nakon treninga . Treba mi malo pumpa u pocetku sada i krenit cu s fitness angelovim programom za pocetnike . Valjda znate koji je to program . Nakon malo vremena cu instanity . Da li mi ga preporucate ? Da li za njega trebaju neki posebni rekviziti ? Što se tice moje fleksibilnosti dosta sam krut . A vidim ti si maratnoac , pretpostavljam trkac :D neznam kako da steknem tu fleksibilnost / agilnost koju sam oduvijek želio . Ljudi veliko hvala ! Pravi ste ! ;) Edited by b_ballfan - 08 Kolovoz 2013 at 13:37 |
|
Post Reply | Page 123 15> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |