Opatija |
Post Reply |
Author | |
rocco
Viden/a u gymu Joined: 14 Lipanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Studeni 2008 at 20:01 |
Zanima me može li mi netko preporuciti neku dobru teretanu u Opatiji ako takva postoji. cuo sam da ima nešto u Admiralu i Ambasadoru i to je otprilike sve što znam zasad.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pogledaj na netu, nešto ima sigurno....
|
|
rocco
Viden/a u gymu Joined: 14 Lipanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pogledao sam ali kako su tamo teretane uglavnom u hotelima, stalno se spominju neakkvi wellnes aranžmani s fitnessom, 7 dana ovogo u Opatiji, 7 dana onoga u Opatiji itd. Teško je naci među tim morem za mene nebitnih informacija ono što me interesira. Sve mi se cini da cu morati osobono otici i raspitati se ili se uclaniti negdje u Rijeci.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Admiral ima dobru teretanu... ne znam ako ima neka izvan hotela baš u opatiji...ali probaj otici tamo...oni imaju stvarno ok teretanu....a brijem da nije samo za goste;)
|
|
rocco
Post Options
Thanks(0)
|
Ionako sma mislio pogledati što ima u tom Admiralu. Znali netko slucajno kaka se zove ta teretana u Opatiji koja je izvan hotela? cuo sma da ima neka u blizini Admirala, ali ne ona ona njegova...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |