razultati nakon 5 mj |
Post Reply |
Author | |
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Lipanj 2012 at 14:11 |
ovako da se javim nisam dugo...
proslo je 5 mjeseci od kako sam poceo svoju transformaciju,,,na pocetku sam imao 96 kila i bio sam sav mlitav,,, sada nakon 5 mjeseci imam 90 kg i mogu rec da sam se dobro izgradio svaki mislic istice osim plocica :) ali i one su blizu... smanjio sam ugljikogidrate uglavnom jedem ih samo za dorucak,, svaki dan trcim i u teretani sam 3 puta tjedno i dizem maksiimalnu kilazu sa utezima... uglavnom steko sam dobre navike i nikad nisam gladan,, uz sve to pijem gold whey ili myfusion poslje svakog treninga,, uponekad uzmem neki termogenik uglavnom i uz njega lcarnitin...pozdravljam svu ekipu i pogotovo one koji su mi dali savjete,, jos malo i plocice su tu,, POZZ |
|
jolie
Cita FAQ Joined: 26 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
siminiuc
Cita FAQ Joined: 25 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz svima. prije 4 mjeseca sam poceo se baviti teretanom da poradim na misicnu masu jer definiciju imam jako dobru. prvi mjesec dana treniranja sam koristio 100% whey protein. imao sam 74 kg a nagurao na 83,5 kg a nemam nista masne naslaghe samo ciste mase. poceo bih sada koristiti 100% whey isolat+glukoza grozdani u prahu pa me zanima koliko wheya koliko glukoze koliko vode koliko puta dnevno i dali piti u dane kad treniram samo ili mogu ga svaki dan piti i dali sa glukozom samo nako trenjinga i dali mi je dobar izbor molim da mi netko pojasni jer se vrlo malo razumijem u te proizvode. hvala unaprjed
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
...nema di te nema. |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast na napretku!
|
|
Kamena302
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: United Kingdom Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pomalo me zivcira sto u webshopu nudite proizvode koje nemate na stanju pa ja moram cekat par dana dostavu, trebali bi to rijesit inace ode u drugi shop, ljudi cekaju a vi sutite!
|
|
AAA
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |