Evo i mene! |
Post Reply |
Author | |
andeo_s_greškom
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Kolovoz 2013 at 08:49 |
Dragi moji, samo da vas pozdravim. Ipak je red.
Zovem se Andjela. Sa svojih 26 godina mogu se pohvalit dugim stažom bavljenja svim i svacim. Sve rekreativno jer mi je najbitnije da se dobro osjecam u vlastitoj koži. Trcanje, teretana, bicikl, razno razni programi kucnih vježbi. Baš sam prije ljeta odradila Insanity i bila sam prezadovoljna rezultatima. I onda dodje ljeto... Mislila sam malo plivati, ali zbog posla nisam nikako stigla (dobar izgovor jel) ni do plaže, a kamo li što drugo. Da ne dužim.. Vrijeme je da se vratim u normalu, malo si sredim prehranu jer sam postala svežder zadnjih par tjedana. Mislim opet odradit Insanity u kombinaciji s teretanom, malo se utegnuti jer ne mogu više gledati šlaufice oko trbuha nakupljene u ova dva mjeseca. Nisam debela, na svojih 173 cm imam 65 kg. Citam vas vec dulje i toplo se nadam da ukoliko budem imala nekih pitanja da cete mi izaci u susret kao i da cete me malo podici ukoliko posustanem. Ali necu. Volje imam, a ona je 90% svega! Bar tako kažu. Lijep pozdrav! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijep pozdrav i tebi...i dobro došla!! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla
|
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno sa ciljevima!
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam došla:))
|
|
andeo_s_greškom
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fala ljudi! :)))
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |