15 000 FITovaca |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 27 Kolovoz 2013 at 16:35 |
Hej forumaši,
jeste primjetili da nas je sada 15 000 registriranih FITovaca na portalu i forumu! ![]() ![]() Naša FIT zajednica je sve veca i veca, sve više i više diskusije imamo, kvalitetnih clanova, forum tema, clanaka i ideja. Presretan sam što nas je toliko, nadam se da cemo i dalje širiti našu FIT zajednicu i da ce vam i dalje biti ugodno u našem druženju!
![]() Edited by Zoki - 27 Kolovoz 2013 at 20:45 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Maratonac ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Jesam, primjetila sam.....prsti mi otpadaju ![]() Odlicno Zoki
![]() ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Prvo sam mislio da piše 1500...i onda malo bolej sam pogledao 15 000 :O Jaki smo! :D
još sam primjetio da u zadnjih mjesec dna možda više..puno je ljudi aktivno to mi se svidja ! :) Edited by mettasttaza - 27 Kolovoz 2013 at 19:57 |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
ojeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,
![]() ![]() |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Svaka cast.. siri se svijest :D
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Evo sada imamo više i od 16 000 FITovaca!
Naša FIT zajednica je sve veca i veca!! ![]() ![]() Vidim da se forum full aktivirao, naši FITovci su NAJ!!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Imas nas bome :))))
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Odlicno! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Yes... u kompletu sa ukocenim prstima i dioptrija mi se pomakla sa -3 na -4, baš mi je drago da nas ima sve više ![]() Još +1000 pa novi/a moderator/ica ![]() ![]() |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
![]() Sa ovim drugim se ne šali
![]() |
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
|
Gle, bolje da se ne šalim sa ovim prvim - meni je ozbiljnije stanje mojih zglobova i sve veca coravost u ovoj prici ![]() Ne, ne...mislila sam novi mod. UZ nas
![]() |
|
|
![]() |
|
Nemoj se šaliti ... skim cu onda se tipkat :(
Nešto se meni pomutilo u glavi ne kužim ja ovo drugo ![]() |
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
|
Kako s kim? Pa sa 15999 ostalih fitovaca ![]() Ma tu sam ja Mett
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Eh draga moja bilo bi lijepo ...ali ne bih nikad prihvatio :) Nisam ja zato :D Ja više volim ovako sastrane uletiti... Nemam ja iskustva toliko...Ja jedino mogu ljudima reci da jedu zob i da se osjecaju sretno haha... :)
Nee 16 000 :))) znam znam neš mi nikud
![]() |
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |