Trebam savjet |
Post Reply |
Author | |
Lubenica
Viden/a u gymu Joined: 09 Studeni 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Studeni 2008 at 18:06 |
Pozdrav svima!
Ja sam pocetnik u teretani, poceo prije par dana. Vježbe sam si ovako rasporedio: Ponedjeljak: prsa i biceps Utorak: jeđa i triceps Srijeda: noge i ramena cetvrtak: isto kao i ponedjeljak Petak: isto kao i utorak Subota: odmor Nedjelja: odmor Zanima me da li je bolje kombinirati ovako kako ja radim (prsa i bicep, leđa i trriceps) ili je bolje (prsa i triceps, leđa i biceps). Ako je bolje ovo drugo molim vas da objasnite zašto. Obišao sam razne forume, jedni rade ovako, drugi onako. Unaprijed hvala! |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa naravno da jedni rade ovako a drugi onako jer svakome drugacije pase.
Probaj prvo radit ovak kak si si ti to zamislio pa ces vec kroz neko vrijeme skuzit sto ti bolje pase. Btw ovo po meni ne valja. 5 dana treniranja a pocetnik si? Smanji treninge na 3x tjedno. Previse ti je 5x. Btw vidi ovo: BB vodic Vodic kroz osnovne principe treninga |
|
Lubenica
Viden/a u gymu Joined: 09 Studeni 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oke, hvala! |
|
Dzony
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2009 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moze li mi neko reci jako dobar recept za masu i preporuciti dobar protein?
|
|
Maksimalno treniraj ili idi Kuci!!!dosao malo i na ovaj forum, ;)
|
|
Arthur
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadovezo bi se jos na prvo pitanje a to je da prema napisanome si izostavio dosta skupina misica, pa pokusaj malo taj popis centrirati i prilagoditi da neradis samo bices i triceps....
I slažem se s MR. G-om za pocetak smanji to na 3 treninga a kasnije povecaj na pet u koliko si pocetnik. |
|
kreąo
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedan dobar savjet za sve pocetnike: nemojte izmišljati toplu vodu nego si uzmite osnovne programe i radite po njima. Niste još ni poceli vježbati a vec izmišljate, evo jedan dobar program: https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbanje/Trening-masa.aspx |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |