Sobni bicikl - preporuka |
Post Reply |
Author | |
JJGhost
Cita FAQ Joined: 30 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Kolovoz 2013 at 08:08 |
Ekipa, treba mi preporuka sobnog bicikla - ovaj dosadašnji nam se pokvario i nema šanse da ga popravimo. Htjeli bi da bude poprilicno kvalitetan, buduci da ce se koristi svaki dan po minimalno sat do dva sata vremena. Dodatni uvjet je da je pogodan za visoke osobe - naime sa svojih 190tak cm visino, ipak trebam nekako ispružit te noge. Cijena - idealno do 3000 kn. Ako postoji nešto prvoklasno što je iznad tog iznosa, možda bi razmotrili proširenje budžeta. Hvala unaprijed na savjetima. ;)
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam kupio u metro-u za 900kn.. svaki dan ga vozim bar 60min, i godinama je kao nov..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
JJGhost
Post Options
Thanks(0)
|
Mi smo do sada imali upravo takav - ali meni je malo prenizak. :S
Zato smo se misleli upgradat na nešto bolje - ako ima to smisla.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel to onaj u garaži sa slike? :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
JJGhost
Post Options
Thanks(0)
|
Nitko nema nikakve preporuke?
Zanima me da li vrijedi tih novaca - ili je stvarno bolje držati se ovih bicikla iz metroa po 999 kn?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(1)
|
Naša iskustva su da kupci vecinom kupuju Kettler sobne bicikle. Iz razloga što Kettler daje minimalno 2-3 godine garancije (ovisno o modelu) + tu se radi o Njemackoj kvaliteti. Osobna preporuka bi bila svakako Kettler - u ovom slucaju Axos Cycle P ima nešto bolje karakteristike nego Polo M.... više stupnjeva otpora + veci zamašnjak. Edited by Zoki - 04 Rujan 2013 at 12:35 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |