heljda - priprema??? |
Post Reply |
Author | |
fpotter
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 76 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Rujan 2013 at 14:21 |
ovako...
Uzeo sam heljdu, crveno - smedje boje pa me zanima priprema, dali ju je potrebno oljuštiti i kako ??? |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ništa ne treba ljuštiti- staviš kao rižu kuhat jedno 15 minuta i poslužiš je kao rižu ako je prilog mesu. Ako hoceš na slatko preporucam 20 min kuhanja da postane kaša pa je zasladiš
pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
fpotter
Post Options
Thanks(0)
|
tnx
... jer negdje sam je vidio oljuštenu pa pitam. |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
di si kupio?
|
|
cookies are for pussies
|
|
fpotter
Post Options
Thanks(0)
|
u Billi.
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
piše heljdina kaša ili? ovako izleda tvoja? http://www.coolinarika.com/namirnica/heljdina-kasa/
btw, na coolinarici recepata hrpa s njom Edited by avangarde - 05 Rujan 2013 at 17:21 |
|
cookies are for pussies
|
|
fpotter
Post Options
Thanks(0)
|
da, pise heljdina kaša i izgleda kao na slici.
nekih 20kn/kg, sad nezz jel to O.K, jer gledam malo po netu i cijena je ista samo na 500g. |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
to je to samo kuhaš normalno. Pogledaj si tu na coolinarici recepte, ima dobrih. Ja najcece skuham, prodinstam povrce na tavi i dodam kuhanu heljdu, promiješam i etogac
|
|
cookies are for pussies
|
|
fpotter
Post Options
Thanks(0)
|
vidio sam recepte, samo me ta ljuska kopkala,
ali eto i to naucih. |
|
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo jedan jako fini recept za palacinke, valjda se cura koja je izmislila recepet nece ljutiti. :D Ja još dodam bjelanjke u smijesu da upotpunim obrok. :)
vegetarijanska-kuhinja.blogspot.com/2013/05/prvi-recept-koji-cu-postavitina-ovaj.html |
|
Garfield-ca
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sutra je heljdica na mom rasporedu...
|
|
Wednesday
Viden/a u gymu Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam našla neki super recept s heljdom, blitvom, posnim i jogurtom. Na kraju ispadne kao neka slana pita. Neki dan sam je jela s tofuom kao prilog piletini i bila je super. Zahvalna je namirnica jer ostavlja puno prostora za manevre.
|
|
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
daj receptic |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |