Pozdrav ekipa! |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
nutricionist
Cita FAQ Joined: 05 Rujan 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Rujan 2013 at 22:06 |
Imam 25 godina, radim fizicki posao sa kašetama pive, bacvama itd.
180/65 i htio bih smršavit.. ŠALIM SE!! htio bih dobit na masi Nadam se da cu ostat duže vrijeme na ovom forumu.
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i tebi
i dobro nam došao |
|
Persija
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2013 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao!
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
pocni ozbiljno i kvalitetno jest, pretpostavljam da dosta dižeš stvari na poslu, inace sam za bodyweight ali tebi treba šipka, hrpa utega i strongman opleti po velikoj trojci :D
|
|
nutricionist
Post Options
Thanks(0)
|
Dižem kašete piva, bacve od 30 i 50 litara, inace kad ima posla znam nosit 3 pune gajbe, nije da se hvalim al eto
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ti izazov svaki dan kad digneš bacvu cucni s njom i ustani se.
:D |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
nutricionist
Post Options
Thanks(0)
|
radim ja to više puta na dan.
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
samo si guglaj kako izgledaj strongman treninzi i oponašaj pokrete sa bacvom, jedi ko manijak i rasteš garant, ni treninzi ne trebaju :P
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
65 kg? Jedi, jedi, jedi, jedi...i kad pomisliš da više ne ide.....smiksaj nešto i jedi još! Ocito si mršavac/ektomorf.....opleti po ugljikohidratima
Edited by Gym_girl - 07 Rujan 2013 at 09:51 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došao :D Jedi! :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
nutricionist
Post Options
Thanks(0)
|
Izvini ali ne slažem se s tobom, na poslu mi radi samo gornji dio tijela, a donji samo šeta vamo tamo.. u teretani bi cijelo tijelo treniralo. I svi mi govore da jedem.. pa eto mog trenutnog jelovnika: 7h cornflakes i mlijeko 8-12 posao 8h 2 krofne cokolada :P 10h sendvic i jogurt 12:40 šta god nadjem u hladnjaku 15h rucak 16:30 ono što ostane od rucka :P 17-21 posao 18h opet gladan... sendvic 21:30 par feta kruha sa namazom i mlijeko
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao :)
Ne jedes konkretnu hranu, nego gluposti :) Pocni jest puno zobenih, voca, paste, rize, mesa, jaja, orasastih plodova.. pa ces vidjet kako masa raste :) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
otkad mrtvim dizanjem radi samo gornji dio tijela, kad nosiš nešto na rukama i hodaš jel ti noge ne rade...
još jedna stvar: nisam rekao da ne ideš u teretanu, ako se može, odi i radi the big 3 po 5x5 metodi i postupno dižitežine i ovo što davor kaže, da bi rasli mišici moraš jest dobru hranu ;) |
|
nutricionist
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se.
|
|
nutricionist
Post Options
Thanks(0)
|
Prije sam imao 58 dok nisam poceo radit ovaj posao.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ko ja...pred neko vrijeme.... na 170 cm... ma daj Ajde onda, krenulo je nešto Davor je to lijepo rekao u 1 recenici tako da se tu nema šta filozofirat - jedi toga koliko god treba da kilaža krene još prema gore.....iako si možeš dopustit i malo više junka od nekih, biraj što kvalitetnije.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |