Kako do trbusnih |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
pero_st
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Studeni 2008 at 15:20 |
||
evo ja sam jedan djecak sa š5 godina i zelim dodi do trbusnih..nisam debel..kazu da sam mrsav jer sam visok š85 cm a debel 62 kg.ali moj stomak je cili mlitav te nije tvrd i nema plocice.Zelio bi doci do tih plocica.Molim vas detaljno opisite sto treba i kako?HVALA
|
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Otici do baumaxa, ili do bilo kojeg "uradi sam" odjela vecih trgovackih lanaca i odabrati plocice u skladu s vlastitim željama. Ako ova metoda ne uspije uvijek se može uciniti sljedece: izrezati središnji dio, dakle trbuh, od Superman kostima za maškare, te ga nalijepiti super lijepilom na vlastiti trbuh i to je to! Imaš odlicne seksipilne plocice. Ne stvarno... pitanje kao da postoji magicni recept. Da je tako, vec bi svi hodali ulicom sa six-packom... |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Shinzon
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
www.e-muskarac.com
|
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uglavnom da se u tom internet clanku promicu vježbe za trbušnjake koje nemaju nikakvog smisla ako imaš visok bf. Ima li smisla imati jake trbušnjake ako se ne vide? Ovo je pitanje ponajviše usmjereno na one bez vidljivih trbušnjaka, zalivene, koji bi htjeli ekspres vidljiv six-pack. što se tice samih vježbi, za donje trbušnjake je krivo izvedena, pocetni položaj bi zapravo trebao biti krajnji položaj u koji dođe ona ženska sa prikaza vježbe. Za bocne neceš postici nikakav efekt radeci sa bucicama, ako vec treba otpor radi se na sajlama. Izvođenjem vježbi za bocne riskira se proširenje struka! Tek kad dođeš na neku nižu razinu bf-a, ima smisla raditi posebne vježbe za trbuh. Ako niste svjesni, Trbuh ima ogromnu ulogu pri izvođenju složenih vježbi tipa dipsevi, zgibovi, cucnjevi, mrtvo dizanje, potisci i druge i to su vježbe koje grade trbuh. Također, cesto zaboravljeno od strane 90% ljudi koji bi htjeli cvrste trbušnjake i stabilni središnji dio tijela i vecu kilažu na osnovnim vježbama - vakumiranje. Edited by Hammerstrength |
|||
|
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kod muškaraca bf mora biti manji od š0% da bi se vidle plocice - kak stvari stoje s ženama - isto tako ili? s obzirom da su zene takve gradje da imaju veci postotak masnog tkiva od muškaraca...
|
|||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na koji nacin se mjeri bf i gdje
|
|||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovo se odnosi na šta? uvlacenje trbuha pri svakoj vjezbi kao u pilatesovim vježbama ili? |
|||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne. Vec sam u jednoj drugoj temi opisao o cemu se radi i dao link za jedan clanak gdje je sve objašnjeno. Radi se o zasebnoj vježbi, dakako o uvlacenju trbuha u osnovi. |
|||
|
|||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||
btw- u kojoj je temi napisano to o uvlacenju trbuha? |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, nisam ni ja to vidjela. Daj linkic opet. |
|||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel misliš možda na ovo? Upward Abdominal Lock ili Diaphragm Lock Di si stavio link? Tražilica mi niš nije našla. |
|||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo cure, dat ce hammer linkic pa uživajte
Btw, ne dajte se smesti glavnim naslovom http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_trai ning_performance_bodybuilding/ribcage_expansion_fact_or_fict ion |
|||
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Javlja mi neku grešku i ne mogu vidjeti
|
|||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_trai ning_performance_bodybuilding/ribcage_expansion_fact_or_fict ion Vidim gdje je greška, vjerojatno je kod objavljivanja posta došlo do pogreške u ispisu, tako da je umjesto zadnje rijeci fict ion trebalo biti zajedno, fiction. EDIT: vidim da sad ponovno radi istu grešku iako sam tocno kopirao cijeli link za clanak. Onda to rucno namjestite. Edited by Hammerstrength |
|||
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |