Calorie Free - hrana? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Kolovoz 2013 at 20:26 |
Ste vidjeli možda ovu novu hranu u piksama kao proteini, namazi razni, džem, kikiriki, cokollada, sve bez kalorija!? Kakve su to opet gluposti? :)
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
di?
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne? Gdje to linkaj nam :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjerujem da tyros misli na Walder Farms - link: http://www.waldenfarms.com/
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zaista se pitam kakva je tu kemija u pitanju
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve cešce pomislim da sam se prekasno rodila
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo oprostite nisam se javljao, na ovo sam mislio...I vidim da je to narodu jako IN
https://www.proteini.si/hr/bez-kalorija/ |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Sumnjam da tu icega ima zdravog xD
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treba nabaviti Shirataki proizvode.. 100g paste 8 kcal :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
S obzirom da idem u Glasgow uskoro, budem kupio tamo te proizvode pa probao :)
Kad bi se to moglo uvest u RH i otvorit SHOP neki, bio bi to posao :) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
kemija bez kalorija weeeheeee, jel može bolje tyros, jel se ovo iz slovenije može normalno naruciti na kucnu adresu? |
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Da ako si na defki :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mett, nije to za nas
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj da ti kažem na cemu sam |
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Stisni!!!!
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ne ne nije! :D Ej draga ne mogu ti uzvratiti porukom na PM-U Ne kužim zašto...neki eror mi izbacuje! @Avangarde hihihi
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |