Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
Mesar
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2013 at 15:08 |
Pozdravljam sve forumaše,
Red je da se natipka par rijeci, pa eto...ja sam Davor iz Zg, imam 30 god. Dosad sam pretežno vježbao po teretanama u nekim isprekidanim intervalima, ali kako sam poceo sam sa P90X programom u 4 mj ove godine, rezultati su bili odlicni, prezadovoljan sam nacinom i intentitetom treninga i sada sam nakon ljetne stanke nastavio dalje sa P90X u Total Body Coach-u na Velesajmu. Eto zasad toliko, pozz ;)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodosao Davore. Pozdravljam P90X, narucito vodstvo prof. Basica i ekipe. Samo tako nastavi
|
|
cookies are for pussies
|
|
Mesar
Post Options
Thanks(0)
|
Thnx ;)
Ekipa je super, treneri su prva liga :) Jel i ti tamo trenkaš?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
nope, ja iz Osijeka ali sam išla kod Basica i Grosica prosle godine i isprobala sve treninge. Najdrazi što sam probala je i dalje powerlifting i sve s girjama
|
|
cookies are for pussies
|
|
Mesar
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam zasada na P90X-u i stvarno sam zadovoljan. Bašic nas ne trenira, ali Dolušic je odlican trener (y)
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
jes, i kod njega sam išla na par treninga, odlican je ali za moj ukus premiran al to sam ja- volim da se dere na mene i tjera do iznemoglosti
|
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ej citao sam clanak! Svaka cast ! :) Drago mi je da si se prijavio na forum ovdje! :) Velika dobrodošlica! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
flok
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2013 Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ej, ja sam novi ovdje. Treniram vaterpolo i morao bih smršaviti jedno 20 kg., ali nesmijem izgubit snagu. Nadam se da mi možete pomoci. Hvala =)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |