moj program vježbanja |
Post Reply |
Author | |
strwo92
Viden/a u gymu Joined: 05 Prosinac 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Prosinac 2008 at 17:31 |
bok. evo ovakav je moj program za masu š.dan-prsa 2.dan-biceps 3.dan-leđa 4.dan-triceps 5.dan-ramena i noge. vježbe izvodim sa 8 seija , prva š2 ponavljanja zatim ostale manje ponavljanja , vec opterecenja. zanima me jeli to dobar program? |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo moj program za definiciju:
Hmmm pa gdje?? Pa da, kad bi bilo toga uopce... Kao da je trening taj o kojem ovisi jesi na masi il definiciji il održavanju..ajme... Edited by Hammerstrength |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda bi trebao preci na dvije mišicne skupine u jednom danu. Evo covjek ti hoce reci
da nema razlike u treningu za def/mas, razlike su u kuhinji ocito. |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
strwo92
Viden/a u gymu Joined: 05 Prosinac 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa dobro , jel mi možete onda napisat trening za masu , dobar ne pocetnicki jer sam nabio dovoljno snage na benchu dižem 75 kg , a imam š6 god.
|
|
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
Pogrešan pristup. Nema veze što dižeš 75kg, šta to nama i tebi znaci? I da dižeđ 200, kakve veze. Jesi li powerlifter ili bodybuilder? Nemaju veze ni godine. I ti opet tražiš trening za masu... Suocavaš se sa hrpom pocetnickih grešaka, prvo se toga treba rješiti. |
|
|
|
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel vježbaš kod kuce ili u teretani? |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trebalo je samo malo prosurfati webom: Program treninga za razvoj misicne mase Pogledaj malo i web Ima puno zanimljivih podataka. |
|
strwo92
Post Options
Thanks(0)
|
vježbam u teretani , hamme rstreng sta odma napadas, samo pitam želim nabit mišicnu masu .
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
odakle ti više ideje.. |
|
strwo92
Post Options
Thanks(0)
|
dobro nekužim zast ti podcjenjujes. ako želiš pomoc pomozi , ak ne nemoj
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
AAAAAAAAAHAHAHAHA!!!!!!! |
|
Arthur
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadovezao bi se na prvi odgovor da je možda bolje da se prebacis na dvije mišicne skupine a ne na jednu.
Druga stvar moja preporuka je da ne preferiraš teretanu kolko imam osjecaj da ju preferiras i da jedan dan izdvojis za gimnsatiku. Nadam se da znaš što smatram viježbama gimnastike. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |