Pitanje o vjezbanju |
Post Reply |
Author | |
kiky
Cita FAQ Joined: 15 Rujan 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Studeni 2008 at 23:46 |
Pozdrav,
posto planiram krenuti u fitness odnosno teretanu zanima me da li je moguce pomocu tih vjezbi uz ucvrscivanje tijela izgubit i nekoliko kilograma (3-5)? Inace, visoka sam š70cm i imam 59kg i prije svega me zanima oblikovanje tijela, medutim ne bi mi smetalo ako bi izgubila i koji kilogram.... Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Predlažem ti da napraviš zagrijavanje na biciklu š0 min, nakon toga odradiš trening na spravama i nakon svega odradiš još š5 - 20 min na orbitreku, biciklu, traci za trcanje ili steperu.
|
|
marttin
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, spravama oblikuješ tijelo...odnosno gradiš mišice koji oblikuju tijelo...ali isto tako ti mišici se troše i jacaju, što zahtjeva i neku potrošnju energije, znaci i gubitak kalorija. Ove ostale stvari - bicikl, trcanje, orbitrek, steper također mogu oblikovati neke dijelove tijela, ali uz više potrošene energije, zato se oni dodatno koriste za kondiciju i gubitak kilograma.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |