Krekeri / Keksi |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Veljaca 2010 at 18:34 |
|
Da li znate pojesti tijekom dana kakve krekere / kekse?
Ako da, koji su to? Ja znam prigristi Grancereale - grancereale.com.hr Uglavnom se sastoje od zobenih pahuljica, žitarica i nisu toliko slatki. I to ih uzmem ako odem u kino, pa par komada za vrijeme filma gricnem da ne jedem kokice i ostala sranja.. Ne sjecam se kada sam zadnji put pojeo napolitanke / domacicu ili tako nešto.. Koje vi jedete ? Ajmo preporuke da i ostali znaju.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja jedem Bruskete
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je to. Zakon su. Al ima i onih jeftinijih na istu shemu, gotovo identicni po svemu. Ima ih u kauflandu i konzumu. |
||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme to su tako fini keksi!!! oni sa crispyjem... mmmm....
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ovi su odlicni.. pogotovo od jabuke
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.naturadoo.co.rs/digesta.html
Danas kupila da probam,nije lose. Vrijednosti su slicne kao kod grancereale. Edited by Shiny |
||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što mislite koliko toga dnevno smijemo pojesti (Grancereale) ?
- je da se sastoje od žitarica, al ima dosta UH. |
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja volim gricnuti MISURA kekse od više vrsta žitarica.
Bez bijelog šecera su, zaslađeni onim sladom od žitarica-maltitolom Malo su skuplji ali su stvarno fini, kvalitetni skroz. Imaju prakticnu ambalažu, vrecicu sa naljepnicom za zatvoriti da što duže ostanu hrskavi. Od slanih su mi OK WASA i FINKRISP krekeri i oni neki u vrecicama tzv. KRISPROLLS, izgledaju ka mali dvopekici ali u ovalnom obliku. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
od keksa grancereale (prije cešce, dugo nisam - rađe uzmem crnu cokoladu), a od krekera.. wasa su zakon :)
keks ko keks, to što je od žitarica ne znaci da ne deblja a kolko se smije..ovisi o puno toga :) Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tako je |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo danas nakon treninga i poštenog PWMa se malo pocastio s ovim odlicnim krekerima. Samo par komada i fakat su mi odlicni. (Grancereale)
Javljajte ako naletite na još koje, vidim da su ok i ovi WASA, također i Mavrovic proizvodi neke zdrave krekere.. Btw.. naišao sam na ovu listu: http://online.konzum.hr/categories/547š288/products?page=š ovo su navodno dijetni krekeri i keksi.. ima tu svega.. pa pogledajte. |
||
|
||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesu kokice tako strašne? Jedem ih jednom u pola godina, al me svejedno zanima...
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako ih jedeš jednom u pola godine, sigurno nisu tako strašne Inace....ugljikohidrati pa prženi na ulju.. prosudi sam |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
grancereale , najbolji... imam ih uvijek u torbi, pogotovo kad sam cijeli dan na faksu
|
||
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Domacica keksi
|
||
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Su dobri ti grancereale keksi ?koj okus preporucas? Edited by fitnessmogul - 20 Rujan 2013 at 21:18 |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |