prvi korak je najtezi |
Post Reply |
Author | |
Mili-Predsjednik
Cita FAQ Joined: 16 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Rujan 2013 at 11:30 |
Pozdrav svima
pratia bi vas i vise komentira i objavljiva nekakve svoje ideje ali sam ima malih problema sa logiranjem,prvo se nisam moga logirat pisalo kriva sifra pa je tribala nekakva potvrda pa kad stisnemm log in uopce ne reagira...stvrano nemam srice ali kako kazu tezak je put do uspjeha i glavno je jedino ne predati se |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo sad si nam tu hehe dobrodošao! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Mili-Predsjednik
Post Options
Thanks(0)
|
eto sta je zivot nisam ni dosa a vec mi triba pomoc
zasto se mogu logirat na fit blog a ne na forum.....kakda udem na fitness.com.hr ima gori u desnom kutu malo ispod vrha log in to otvorim upisem korisnicko ime i lozinku te stisnem log in a ono uopce ne reagira |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm mislim da je o ovome rijec ako nije stvarno ne znam....kada se prijavljuješ imaš one stvari ispod da stisneš nešto ponudjeno...i stisni ono zadnje da se slažeš ...ako kužiš o cemu pricam :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Mili-Predsjednik
Post Options
Thanks(0)
|
je to je za ovaj fit blog,pita te ocel zapamtit sifru i dali se slazes sa uvjetima koristenja.....ali kad na internet upises fitness.com.hr i otvoris to pise na desnoj strani log in e taj dio meni ne valja
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Pfff ne znam zaista u cemu je problem ako si sve stisnio da ti zapamti...meni sve šljaka... :/
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Mili-Predsjednik
Post Options
Thanks(0)
|
uffff evo napokon sam uspia.....sad sve radi al nezz u cemu je bia problem ipak hvala na pomoci
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha ništa stari moj..bitno je da si ovdje stigao! Živ bio :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
u pravu si, meni isto nekad se nece ulogirati trebam 3x stiskati
a kakve su to tvoje ideje da cujem |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa sad kad si upao, slobodno pucaj sve komentare i ideje Dobrodošao!
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |