I'm back |
Post Reply |
Author | |
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Rujan 2013 at 11:01 |
Ciao društvo!!
Nakon 4-5 mjeseci pauze, što od ovog foruma, što od vježbanja, vratila sam se puna volje i elana za nove pobjede. :)) Vecina se vjerovatno sjeca moje figure nakon natjecanja, e pa sad sam u puno lošijoj formi :D jer svo ovo vrijeme niti sam vježbala, niti se pravilno i zdravo hranila :p Ali vjerujem da cu se brzo vratiti na staro cim se dovedem u red, a onda žustruo u nove pobjede :D Mala promjena kod mene je što meso a pogotovo mlijeko i mlijecne proizvode moram svesti na minimum jer vec duže vrijeme imam probavnih smetnji na proteinsku hranu životinjskog podrijekla. E sad se tu javlja novi problem, što i kako onda jesti??? Ribu i jaja ostavljam, putetinu/piletinu 2-3 x tjedno, posni ne! I tu mi se pojavljuje problem, kako sa skrpam dovoljan broj proteina....zato imam vas :D |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
sjemenke, orašasti plodovi i mahunarke, ne zaboravi lecu i pseudožitarice i spremna si za dovoljan unos proteina, da bi dobila potpuni aminokiselinski profil odguglaj da ne radim sve ja(što s cim kombinirati i tako to), sretno
|
|
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kombiniraj mahunarke i žitarice, naravno i pseudožitarice, kako Markan kaze zbog punog amino. profila. Ja nakon nekog vremena opet ne doruckuje pa to odprilike izgleda ovako: 1. obrok - veca kolicina mahunarka i žitarica + nešto mesa, 2. obrok manja kolicina mah. i žit. + više mesa (kolko sam u mogucnosti) i zadnji ugl budu jaja, kolicina ovisi. Da odma kazem, cesto bude malo P iz životinjskih izvora i znam mišljenje o tome :D ali ima nas koji nemamo previše izbora.
Btw kalorijski nikad ne idem nisko, masti nisam spominjala ovisi o tebi a povrce se podrazumijeva. ;) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |