tudnoca i vjezbanje |
Post Reply |
Author | |
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Prosinac 2008 at 00:05 |
nisam ja trudan nego sestra
zanima me koje vjezbe moze raditi, a da nema stetnog utjecaja na dijete. ide redovno u teretanu pa ne zeli sada prekiniti,ali ako mora,mora.. ja kontam da mora smanjit kilaze/intezitet vjezbi i da ne smije trbuh radit,ali tko sam ja da sudim ugl. posavjetovat ce se i sa ginekologom,ali ja zelim cuti i vase strucno misljenje sorry ako ponavljam temu |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako je trudnoca uredna nema nikakvog razloga da ne nastavi sa treningom. Cak i profesionalne sportasice uglavnom nastavljaju sa treningom za vrijeme trudnoce, ali sa smanjenim inenzitetom. Intenzitet i vrsta treninga najvise ovisi o stupnju trudnoce i ogranicenjima koje odredi ginekolog. Zato sa preporukom lijecnika neka potrazi strucnog trenera koji ce joj sastaviti program, po kojem ce moci trenirati sve do poroda.
|
|
www.fitness-trening.com
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |