jelovnik za mršavljenje |
Post Reply |
Author | ||
mirna
Viden/a u gymu Joined: 16 Svibanj 2013 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Sijecanj 2009 at 17:53 |
|
bok mislim ozbiljno pocet skidat kilograme,ali ne znam nijedan zdravi jelovnik.Znam sve vaµno:voce,povrce,puno vode,µitarice itd.,ali bi li netko bio ljubazan,pa ako zna napisao tu neki jelovnik? Edited by Mirna |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Web, web, web citati.
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Zdrava-preh rana.aspx https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=547& PN=š
izdvojeno iz teme "medicinska dijeta" podforum - zdravlje:
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moj primjer ti je slican ovome dalilinom sam kaj ja baš i nemrem bez ugljikohidrata... evo mojih kombinacija: ujutro i navecer posni + neko voce ili bademi rucak - meso + kuhano povrce ili neka salata medjuobroci - voce, posni sir, šunka pureca, jaja, ...
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec sam vidjela da su ti stavili link. Imaš tu prehranu ("Zdrava prehrana") i ako želiš smršaviti, samo smanji kolicinu. Nemoj izostavljati obroke i nemoj ništa izbacivati, samo smanji kolicinu. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Misliš das meni nije bio pakao na pocetku....ali sad je super..... |
||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
|
ha?? misliš zbog ovog mog citata da nemrem bez ugljikohidrata? |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha
|
||
mediterraneo
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
madal bal,provjereno.Ništa ne jedeš više dana, koliko želiš skinuti.U njemu imaš sve potrebno da ti ne ugrozi zdravlje
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nadam se da ste gledali Otvoreno veceras na Novoj i temu o dijetama.
Svaka im cast, nadam se da je otvorilo oci nekim ljudima! |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |