pomoc pliz... |
Post Reply |
Author | |
Marx
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Studeni 2008 at 21:30 |
hmmm...ovako
imam 20 godina,visok sam š84 i imam 74-5 kila...nedavno sam poceo vježbati... U teretanu tjedno idem 2X preko faksa jer inace nebi ni išao...pa me zanima dali bi neko mogao ako ima dovoljno slobodnog vremena,izraditi mi program za vježbanje koje bi ukljucivalo recimo i jedan put u tjednu vježbanje doma i/ili trcanje...moj cilj nije masa(oke,možda 2-4 kile gore)nego definicija.... unaprijed hvala |
|
ako sidu ima 300 milijona ljudi...onda sigurno nije loąa stvar :D
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
A šta ceš definirati??? Ako nemaš masu...
Izraditi ce ti Hammer program...samo ga pitaj.... |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
kreąo
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trening za definiciju https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbanje/Trening-definicij a.aspx |
|
Odin
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pajdo malo kasniš s odg, nije da je strašno, nekih 2mj samo.. Btw, nema treninga za definiciju ili masu, treniraš u kuhinji ako me razumiješ. |
|
...a ja nisam pod tom vrstom ja pokazujem i prstom
ja kazem glasno i jasno ja kazem dok nije kasno ja cu reci jednom, dvaput, triput i opet cu ponovit uvijek cu to govorit a vi me probajte oborit.. |
|
kreąo
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Postoji program treninga za masu i program treninga za definiciju, trening sa utezima je isti u oba programa, razlika je u prehrani i suplementaciji.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |