kalorijska tablica |
Post Reply |
Author | ||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Sijecanj 2009 at 03:18 |
|
http://www.zdravomrsavljenje.com.hr/index.php/clanak/kalorij ske-tablice
kak mi je zakon ova kalorijska tablica.. popis namirnica - samo upišeš koliko si grama cega pojeo i izracuna ti koliko si ukupno kalorija unio u sebe... Edited by jedna_mala |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
btw - stranica mi se cini zanimljiva.. imate tamo i primjer jelovnika za par tjedana - jelovnik redukcijske dijete.. samo kaj po meni to nije jelovnik za nas koji se bavimo vježbanjem.. nisam baš citala ali vidla sam da ima i opis svih dijeta - koja je kakva - koje su joj prednosti i mane... bla bla.. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aj dosta reklamiranja..
Kako si uopce došla do te stranice? Nemaju baš veliku bazu clanaka. Tablica koju si spomenula je dobra. Budemo i mi uskoro ubacili nešto takvo. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
|
na faceu sa strane mi se pojavila reklama za njihovu stranicu - pa reko baš da vidim kaj ima i nadjoh kalorijsku tablicu fora mi je skroz tablica - al bila bi još veca fora da racuna uz kalorije i kolicinu protteina, ugljikohidrata i masti... mogli bi vi nekaj takvog napraviti, ha?
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a jel neko proucio ovo? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo to.. Inace takve tablice su smece ako nemaju definirano koliko kalorija iz masti, ugljikoh, i proteina. Velike mi koristi od kalorija ako ne znam izvor. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
True, True |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, dobar prijedlog da se stavi jedna takva tablica i na ovu stranicu.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |