Kako smršaviti ?? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Diomedes
Cita FAQ Joined: 19 Listopad 2013 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Listopad 2013 at 21:37 |
Bok ekipa,
gledajte, mene zanima kak smršaviti s 84.5 kg do 75 (visok sam 183) ...morate uzeti u obzir da sam totalni amater i pocetnik i da je najbliže kaj sam bil nekom poštenijem vježbanju je bilo ubijanje trbušnjacima svaki dan (mjesec dana vježbam ko manijak i onda prestanem s tim na dva mjeseca pa opet -.-) ....ne kužim se previše u prehranu i to (ma koga lažem, ni u vježbanje ) ali voljan sam uciti i slušati savjete vas koji se kužite i u jedno i u drugo. Dakle, želim postici gore navedenu kilažu , ali i dobro tijelo i izdefinirane mišice te izdržljivost pa bih molio sve moguce savjete i tipove te programe kak to postici. Kaj se tice suplemenata nisam ih željan koristit jer mislim da se i bez njih mogu postici dobri rezultati...
|
|
There’s gotta be a winning in my bones.
|
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok, naravno da se bez suplemenata može postici dobar rezultat. Oni su ugl dodaci prehrani, a ti moraš imati pravu prehranu.
Prolistaj malo po forumima neke clanke o treningu i prehrani imaš ih puno pa onda javi što ti nije jasno. Edited by eXpertise - 19 Listopad 2013 at 21:50 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
aha aha......a na koji mail da ti šaljemo broj racuna? Diomedes, dobrodošao Dat cu ti odmah 2 homeworka: 1. Napiši nam cca 3 dana trenutnog jelovnika, što konkretnije možeš i okvirne ativnosti tokom tjedna 2. Prošvrljaj po forumu, pogledaj malo aktivne teme, primjere jelovnika pod "nutricionizam" i probaj poloviti osnove pa si sastaviti nešto što bi po tvome bilo realno i dobro, a mi cemo te onda korigirati.... Deal?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok i tebi
I dobro nam došao Dobio si zadacu pa kreni polako, prvo s citanjem pa polako dalje Tu smo da te korigiramo Pozz |
|
Diomedes
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ... ovako ... 1. zadatak ...moj jelovnik nikad nije redovit jer tijekom tjedna svaki dan putujem na faks.., i ponekad preskocim koji obrok i to mi predstavlja glavni problem ... fiksiranje obroka.. a tijekom vikenda se obicno bombadiram ugljikohidratima jer ih moja familija troši na tone tijekom cijelog tjedna ...... inace igram nogomet za lokalni klub u jednoj od nižih liga i treniram 3x tjedno kaj mi i nije dosta jer pošto je sredina sezona na treninzima se vecinom uvježbava taktika pa mi i ne predstavljaju neki napor :)...
|
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Diomedes, ne možemo na coravo Nije bitno je li jelovnik redovit ili nije..nego kako otprilike izgleda da vidimo na cemu si
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Diomedes
Post Options
Thanks(0)
|
:D ovak... 1. dan ...dorucak ... zdjela žitarica s mlijekom ... rucak ... tjestenina na bolonjez ... vecera... omlet od 3- 4 jaja ...
2. dan ... dorucka nema eventualno kava ... rucak ... prigrizem neki sendvic vecera : pureci file na brzo 3. dan ... dorucak ... žitarice s mlijekom ... rucak,... nema ...vecera: omlet jedem puno tjestenine, krumpira, riže i svinjetine i pijem puno mlijeka tijekom tjedna kaj nikak nije dobro...
|
|
|
|
eXpertise
Post Options
Thanks(0)
|
daj ti meni reci kak ti preživiš "2. dan" ?
|
|
Diomedes
Post Options
Thanks(0)
|
:D hahahaha...a mora se.... a i pušim pa.....
|
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, to je prvi zadatak.
Sad na drugi |
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što fali Ugljikohidratima :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
eXpertise
Post Options
Thanks(0)
|
ha ha jako ste korisni diomedesu koji nezna kak se zove xD
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
A što ceš..ako se javi , objasnim ja da Uh-ici ne grizu :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Diomedes
Post Options
Thanks(0)
|
Objasni molim. Samo me feedajte savjetima. Javim se s drugim zadatkom kasnije...
|
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |