Novi Fitness.com.hr |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2009 at 13:16 |
Hej ekipa,
evo novi web je gore - novi dizajn imamo, nove funkcije na webu kao što su pisanje bloga, dodavanje clanaka u favorite, nove kategorije su aktivne, dodat cemo uskoro i nove alate. Pregledajte sve i uvjerite se sami u sve novotarije koje smo postavili. Kako vam izgleda?? Pišite.. Naravno, javite bugove (greške) ako na koje naiđete. .....nastavak Svi clanovi foruma sa svojim korisnickim imenom i zaporkom se mogu logirati na web. Korisnicko ime te tako i zaporka, za web i za forum, vam je jednaka. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo odmah i obavijest ovdje: Forum nije radio neko vrijeme jer smo se selili na drugi server. Nadam se da vam je jako falio.
cim svratite, želim vaša mišljenja, sugestije i kritike vezano za novitete ovdje... |
|
|
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Forum radi ko zmaj, ali nešto smo sramežljivi
ja bi rekao sve što mislim, ali kako sam sudjelovao u promjeni ne bi bilo fer, tako da sam i ja all-ears, samo pucajte ideje / pokude / komentare, slušamo i vracamo istom mjerom Shoot! |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja još uvijek na forum nemogu preko firefoxa inace, vec sam zokiju napisao - stvarno sam iznenađen, stranica je baš ugodno osvježena, sad cekamo da malo i forum oživi |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Sredit cemo forum vjerojatno danas.
Forum ce oživjeti sigurno, osmislili smo poticaje i jako puno registracija imamo od kad je novi web postavljen. Ziher ce se razviti stvar. Edited by Zoki |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Svi se prebacili na blogove, komentiranje, galerije i vise ne trebaju forum.
Ajmo ekipa, back to here, i dajte komentare za novi web. |
|
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aaaa, znaci u tom je stvar. Ni ja nisam mogla, a nisam se ni sjetila preko IE probat Inace, stranica je super! |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Signorina, jel ti sada normalno radi preko Firefoxa? |
|
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni valja
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, da, sad sve radi besprijekorno |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dajte i neke konstruktivne komentare - ne valja mi ovo zato i zato, ovo mi bas nije sjelo, nisam siguran/a za basš ovaj tu dio itd.
Sad je vrijeme za pokopat nas Još smo debelo u radovima tako da je sad najlakše promijenit nešto ako postoji bolja varijanta istog. Isto, ako ima kakva nova ideja now is the time! Nadamo se relativno skoro uvest i neki sustav bodovanja, poput ovih zvjezdica na forumu, koje bi bile dane za aktivnost, dovođenje frendova, aktivnost na blogu, komentiranje - da se vidi tko je fit all round |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Forumasi su odusevljeni webom pa zato ni nema komentara nego uzivaju klikajuci po njemu.
I bolje da je tako. |
|
|
|
Kuruza
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Web je odlican(barem meni) samo me zanima dal se može uvesti mogucnost editiranja onih postova u blogu i komentara na to te staviti da tekst bude formatiran,a ne da baca recenicu za recenicom....
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Uskoro cemo postaviti editor kod pisanja blog postova.. Tako da cete moci fino formatirati tekst.
Mogucnost editiranja postova vec postoji - odi na "postavke" pa na "blog postovi" i tamo izaberi blog post i editiraj ga ako želiš. Imate još kakvih pitanja? |
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
F.A.Q. na forumu?
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Evo potrudit cu se da ga sredinom sljedeceg tjedna sigurno stavimo na forum. |
|
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |