Milky Way minute |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Svibanj 2007 at 21:43 |
Svi smo vidjeli TV reklamu , kao nadoknada propustenom dorucku , zitarice , voce , ovo , ono...
I dok sam se vracao sa treninga , pa nekako uletio u trgovinu da si kupim vodu , vidim to na polici , i reko aj da probam posto nije skupo. (2.90kn) Ne znam jel to zato sto sam bio gladan , ali stvarno mi je super leglo onako taj neki muesli i okus jogurta. Tako da me zanima , jel to OK da pojedem ujutro , naravno ne umjesto dorucka , nego kao unos jos ugljikohidrata. Na vas nagovor sam izbacio slatkise iz prehrane , pa jel bi u slatkise svrstali i ovo? Evo ako nekog zanima , ona tablica prehrambene vrijednosti. U 39 grama (toliko je ovaj milky way): Energetska vrijednost 793 kJ / š90 kcal Bjelancevine 2.7 g Ugljikohidrati 22.9 g Od cega seceri š2.2 g Masti 5.7 g Vlaknina 2.š g Kalcij š2šmg U biti , ovo i pisem samo ako nekoga zanima ko sto je mene zanimalo. Ima li na stranici neki link di je malo objasnjen unos kalorija i slicnog , posto meni kilodjuli , kalorije i miligrami nista ne znace Uzivajte , sve naj... Edited by Lega |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sta taj milki vej ima i reklame na telki??? Had no idea. Nadam se da si nakon treninga uzeo porciju wheya i glukoze, ako nisi, pocni. Ukratko, nemoj to jest. Drzi se ovog: š. obrok (dorucak) - muesli zitarice s mlijekom 2. obrok (2-3 sata kasnije) - voce: jabuka i naranca ja jos u dorucku dodam 2 kuhana bjelanka da mi misici ne nestanu . |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nisam ni mislio to shvacati kao obrok, nego eto , prakticno mi dodje to nekada kupit , ako je toliko zdravo ko sto reklamiraju...
whey stize za tjedan dana |
|
Zoran89
Viden/a u gymu Joined: 26 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma meni je to cist ok...i one cokoladice s zitaricama od frutebele....predobro :-)
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
u odnosu na jabuku, minute nema vitamine, minerale, vlakna, preradjen je, sadrzi umjetne tvari... dovoljno razloga da odaberemo jabuku. i jos jedan: jabuka ima neusporedivo bolji okus (or is it just me) |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
I meni je fini taj Milky Way, ali samo kao slatkis, nekak sumnjam da je zdravo, no vrlo dobro su smiksali okuse. Deklaraciju nisam ni isla citat. Vidjela sam reklamu i mogu reci samo jedno, a to je da je reklama laz i navlakusa. One zenske kao to pojedu umjesto dorucka. Ma da... Pa ne znam kog bi to zasitilo. Ja sam gladna 5 minuta nakon toga. Ali svejedno, preporucam kao nesto fino za zasladiti se, a recimo bojite se da ako otvorite cokoladu, da ce cijela nestati. |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj meni taj milki vej nije nikakav..
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma to sta reklamiraju i govore po reklamama to nista nije istina
A to je isto sr.... kao i sve te cokoladice |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dooooobar je... I stvarno je zasitan. Znam ga kupiti ako sam stvarno u zurbi, inace jedem samo jaja ujutro. A sto se tice kalorija.... Pocetnik, a? S vremenom ako te bude zanimalo, naci ces vec informacije, ovisno o tome sto ti je cilj; dobiti ili izgubiti na tezini. |
|
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
bolji izbor je Corny!
|
|
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nisam jeo ni jedno ni drugo tako da nemam pojma
Nisam nikad kupovao te cokoladice, jer iskreno sumnjam da je to ista korisnije od one obicne crne cokolade , tako da... |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Corny mi nije bas nesto, ali Frutabela mi je izvrsna od takvog tipa slastica. Pogotovo ona sa sumskim vocem. Mljac |
|
Signorina
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ne papa se to zbog koristi, nego zbog uzitka. Iako, crna cokolada mi je definitivno najbolja od svih tih stvarcica, nije preslatka i okus mi je puno bolji od mlijecne. A crna s narancom, joj predobro nesto. Ovakve teme mi uvijek izmame zelju za svim i svacim. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni Milky ni Corny nisu cokoladice nego zitne plocice. A gle, u svakom slucaju je bolje to pojesti ujutro nego lisnato, buhtlu s cokoladom ili burek.... |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Kad smo kod crne cokolade, ja je OBOZAVAM! Jeste probali Rittersport tamnu s cijelim ljesnjacima? Mljac, mljac.... |
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
da...al malo je skupa...ali mljac
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |