Pozdrav! |
Post Reply |
Author | |
ZGTC
Cita FAQ Joined: 28 Listopad 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Listopad 2013 at 02:43 |
Pozdrav!
Zovem se Valentino imam 21 godinu iz zagreba sam. Radim, bavim se motorima zenama i teretanom... (to troje tesko ide skupa ako imate puno zena ili jednu koja stalno ima vremena).. To je ubiti to na forum sam se prijavio zbog boljeg napredka u trecem prioritetu :) |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao! Koji motor voziš?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao,koja je to treca? :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
vedrana29
Viden/a u gymu Joined: 24 Listopad 2013 Status: Offline Points: 228 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav ZGTC,
ako uspijevaš izac na kraj sa više žena, svaka cast, za tebe onda nema nikakve prepreke u životu |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao, što se treninga tice pitaj što god te zanima, a što se žena tice prepuštam te Davoru, mogli biste se lijepo složit
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ZGTC
Cita FAQ Joined: 28 Listopad 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vozim zasad skuter piaggio nrg, imam i kawasaki kmx 125 njega u proljece registriram :)
Teretana hahaha :) Nema al sam nakon ove zadnje cure ... uff :P More koi je davor? D |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |