Domaci sok |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Studeni 2013 at 10:38 |
Pozdrav svima znanima i neznanima.
Pošto imam domacih jabuka roditelju su napravili domaci sok , jabuke su nešpricane i nema nikakvih kemikalija i sok je cist. Što mislite u upotrebi kako i kada , inace pijem vodu , ali i mene nekad lupi želja da popijem sok , a kad vec imam ovakav domaci zašto ne .
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel ima šecera unutra?
ako nema šecera ne vidim zašto ga ne bi pio nekad umjesto vode
Edited by zeusko87 - 03 Studeni 2013 at 10:51 |
|
Never give up
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa to je cijedjeni sok od jabuke , ima da
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sok mozes piti najblize treningu. Gotovo 15 minuta prije treninga ga mozes popiti i nece ti opteretiti stomak. Ja ga popijem 15-30 min prije trcanja ako nisam imao posten obrok unazad 2-3 sata.
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam prije par dana napravila sok u svom juseru odlicno namirnice: cikla, narance, 1 limun, mrkva, celer, krastavac i puno ljubavi.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
ariaa
Viden/a u gymu Joined: 05 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja si redovito radim sok od jabuke, i znam dodati malo limuna ili naranče unutra, mislim da je tako nešto idealno piti tokom jutra, meni da energije i super mi je čak i nakon treninga.. meni je jabuka za probavu mila majka!
|
|
If you even dream of beating me, you'd better wake up and apologize.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |