Zdravo.. |
Post Reply |
Author | |
Harden13
Cita FAQ Joined: 08 Studeni 2013 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Studeni 2013 at 18:13 |
Zdravo ekipa novi sam clan, svidja mi se stranica puno i odlucio sam se registrirati da se bolje informiram o zdravlju, fitnessu i pravilnim vježbama... ;)
|
|
Fear the Beard!
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(1)
|
Pozdrav i tebi i dobro nam došao
|
|
Harden13
Post Options
Thanks(0)
|
Ja vec tjedan dana radim po nekom svom programu pa da vas pitam za mišljenje... pošto tek pocinjem to kuci radim ne idem u teretanu nigdje...
znaci moj program je sljedeci: PONEDJELJAK: prsa sklekovi diamond 4 serije po 10 obicni 4 serije po 10 široki 4 serije po 10 side to side 4 serije po 10 incline 4 serije po 10 UTORAK: trbuh,noge trbuh: 30 obicnih trbušnjaka 60 kosih 30 dizanja noga 60 u stranu (lijeva, desna) noge: 30 cucnjeva 30 iskoraka 30 na prste 30 sek hold pod 90 stupnjeva SRIJEDA: biceps (pošto imam teg za jednu ruku od 10kg) bicep curl 8 puta hummer 8 puta (serija dok se ne umorim) CETVRTAK = PONEDJELJAK PETAK = UTORAK SUBOTA = SRIJEDA NEDJELJA: odmor Pa volio bi da kažete što mislite i da li bi trebao nešto mijenjati... ;) |
|
Fear the Beard!
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Cijeli jedan (odnosno dva dana) za biceps zašto?
A ledja? |
|
Harden13
Post Options
Thanks(0)
|
a tu su mi trebala biti ledja al neznam bas vjezbe za ledja osim zgibova a to uradim 4 hahahha |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Ledjna hiperekstenzija
Jednorucno veslanje s tom bucicom što imaš Veslanje u pretklonu Towel Inverted row ......... ima toga još dosta www.bodybuilding.com/fun/workout/exercise.html www.fitnessangels.net |
|
Harden13
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti bas cu vidit to... ;)
|
|
Fear the Beard!
|
|
Harden13
Post Options
Thanks(0)
|
upravo sam odradio trening pa da pitam sta mi je najbolje za pojest sad mislio sam konzervu tune i jos nesto?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(1)
|
neki izvor Uh-a i puno povrca :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |