upala mišica? |
Post Reply |
Author | |
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Rujan 2013 at 16:00 |
možda bude glupo pitanje, ali mi je važno izmedju ostalog i zato jer si sama kombiniram treninge.
ako odradim trening, oznojim se, osjetim da me izmorio, i sljedeci dan ne osjecam nikakve posljedice (=bolove), je li to nužno znak da mi trening nije bio dovoljno zahtjevan, da nisam pogodila grupu mišica koju sam željela? znam da to vjerojatno ovisi od treninga do treninga, ali me zanima. jednako tako me zanima i je li upala mišica znak da je trening dobro odradjen tj. da je trening bio dobar? |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne mora biti :) Zašto svi vežete patnju i bol sa rezultatima
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
upala mišica ne znaci dobar trening
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
okej, tak sam si i mislila. dal mi netko može pojasniti zašto (znam neke detalje, ali to je jako malo)? zanima me na strucnijem nivou :D
|
|
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upala nije nužno znak da je trening dobro odradjen. S vremenom mišic postataje manje osjetljiv na "oštecenja" koja nastaju vježbanjem pa upale budu sve manje, no to ne znaci nužno da je trening bio loš
|
|
cookies are for pussies
|
|
Jean
Post Options
Thanks(0)
|
hvala, avangarde :)
|
|
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam slicno pitanje..znaci u teretanu idem dva mjeseca i svaki dan odradim jedbu grupu mišica.sad cu uzet noge za primjer.prva dva mjeseca nakon treninga i drugi dan sam osjetio da je trening bio dobar a sada odmah nakon završetka ne osjecam da sam uopce radio noge iako povecavam težine i gledam na pravilnu izvedbu.jeli to isto normalno ili?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pusti to radi koliko možeš.... To je normalno sve samo pumpaj i pazi da je pravilno :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde super,haha sad mi je lakše :) hvalaa
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |