Nova moderatorica: Avangarde |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Rujan 2013 at 12:41 |
|
Pratim sve forum teme koliko stignem, i primjetio sam da se Avangarde iznimno trudi s pocetnicima na forumu, daje nam super prijedloge za jela za primamljivim fotkicama, motivira sve na napredak i daje dodatnu energiju forumu.
Uz prijedloge ostalih i naravno moju ocjenu, promovirao sam od danas Avangarde u moderatoricu na forumu. Cestitke, sada si top level zajedno s Gymkom, Iluvatar-om + samnom. Sada imaš neke nove funkcije uz ove standardne, a nove funkcije su: brisanje i editiranje postova / tema, preimenovanje tema, seljenje tema, zakljucavanje tema, stavljanje sticky tema i sl. Cestitam avangarde! Trenutno ima puno aktivnih clanova na forumu, sve iznimno cijenimo, no ovaj put smo odabrali Avangarde. Nadam se da nema uvrijedjenih, ovo je samo poticaj da budemo još bolji FIT community i da se još više družimo + dijelimo znanje i pozitivnu energiju. Edited by Zoki - 30 Rujan 2013 at 12:43 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno, Avangarde, ove dodatne funkcije nije potrebno koristiti svaki dan, samo u situaciji kada misliš da je potrebno. Vecinu tema osobno ocistim, preselim i sl., tako da ne misliš da sada imaš neku veliku obavezu ili zadatak.
Samo te želimo malo istaknuti i nagraditi! Naravno, dolaze još neke sitne pogodnosti uz ovu funkciju, o tome cemo preko PM-a.
|
||
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cestitam dragaaaaaaaaa svaka cast! Proslaviti cemo to !
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo me s treninga pa preko moba pratim hvala Zokiju i Gymk-i, necu iznevjerit
mett ma necu ja to nista dirat, mislim na te funkcije dok me Gymka ne nauci da ne bi samo jedan dan dosli, a ono nema foruma |
||
cookies are for pussies
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa cestitam miss!!!
Nemoj samo bit zlocesta prema meni, ja malo zezam, ali samo ih ljubavi! |
||
LiveStrong
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zasluženo! Ma kakva ce to suradnja bit! Happy me! Sretno kolegice moderatorice, na usluzi sam za sve, mada nece bit problema, vidjet ceš |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim na te funkcije dok me Gymka ne nauci da ne bi samo jedan dan dosli, a ono nema foruma
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znam te hvala ti Zika |
||
cookies are for pussies
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Radimo backup foruma svaki dan, tako da ne može samo tako nestati.. Bez brige, sve ce biti jasno, nema tu problema.
Edited by Zoki - 30 Rujan 2013 at 13:12 |
||
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
a šta tebi reci osim |
||
cookies are for pussies
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ofkors, malo se samo šalim, ali svakako cu za sve pitat Gymku, ipak je ona dobri duh foruma ostalo sam ti poslala na pm |
||
cookies are for pussies
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cestitke :)
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cestitke draga od srca!!!
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala davore i hvala veky
|
||
cookies are for pussies
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema na cemu, sve si sama odradila
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cestitam i ja!!!!!!!!!!!!!
bravo!!!!!!!!!!! |
||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |