bok :) |
Post Reply |
Author | ||
damjana
Cita FAQ Joined: 09 Listopad 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Studeni 2013 at 17:31 |
|
pozdrav svima koji navrate
vjezbam od 15.9. ove godine, zabavno mi je, 5x tjedno, doma. teretane ne volim. nisam opustena, a i imam dosta kratak fitilj, pa mi podosta toga u teretanama ide na zivce imam bucice, ez sipku i pripadajuce utezice, loptu, gumu... ovo su faze prije pocetka vjezbanja (prva fotka, 73 kile), druga na dan kad sam pocela vjezbat 15.9., zatim 15.10. i zadnja fotkana prije koji dan - na sve tri fotke kilaza je ista - 63 kile. visoka sam 175. neki rezultati se vide rekla bih. priznajem, imam malecki problem s prehranom... naime, ne volim meso i jedem ga ekstremno rijetko. dakle sve proteine koje jedem jedem iz posnog sira, mlijeka, jaja i wheya. cca 2 grama po kili. nekad mesto manje, nekad nesto vise, ali 2 grama je prosjek neki. ova tema je zamisljena kao nekakav ''dnevnik radova'' uz naravno konstruktivne kritike i komentare |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
lijepo vidi se napredak, kako ne kakvi su ti treninzi? pa ok, jedeš ovo ostalo i 2g proteina po kg je dovoljno. Nigdje ne piše da se mora jesti meso
|
||
cookies are for pussies
|
||
damjana
Post Options
Thanks(0)
|
|
bok :)
pa ovak... dakle 5x tjedno, cca 45-50 minuta. malo se zagrijavam trceci, 5 minuta. ili skakucem prek strika. onda zavisi da li je dan za ruke/leda ili dan za noge. ako je za noge - cucnjevi razne vrste sa stangom i na njoj utezici (2 x 2 kg + 2x po 1,25) + donkey kicks sa gumom. tu ubacim trbusnjake na lopti. naravno ja nemam pojma kak se ti zovu, ali uglavnom stavis noge na loptu, drzis se na rukama pa loptu s nogama povlacis prema sebi: http://www.youtube.com/watch?v=VSFIzShfKBk&src_vid=R44SmxcB06Y&feature=iv&annotation_id=annotation_942570 (na 4:32 frejer to radi sto ja radim). tu ubacim i bocne: http://www.youtube.com/watch?v=VSFIzShfKBk&src_vid=R44SmxcB06Y&feature=iv&annotation_id=annotation_942570 kad su dani ruku i leda... radim sve sa sipkom, samo sto natandrcim manje utega nego kad radim noge, samo 2 x 2 kg. dakle bicepsi, klasika. zatim vjezbe za leda: http://www.youtube.com/watch?v=P92NwVxivnA u pravilu sve sto radi ovaj frajer, samo sto ja to dijelim na serije od po 6 do 10 ponavljanja, zavisi koliko ide. good morning. sve po 5 serija. trudim se da mi serije nisu iste nikad i da mijenjam vjezbe. jubito ima hrpu vjezbi, pa se trudim biti inovativna da ne radim stalno jedno te isto, stalno jedan te isti broj ponavljanja i stalno jedan te isti broj serija, pa mijenjam ili broj ponavljanja ili broj serija ili samu vjezbu, naglasak cijele price je za sad na cijelo tijelo, jer leda su mi zbilja tuzna i jadna. mislim da im nikad nisam posvetila niti minute u teretani (jos dok sam isla). obicno po treningu potrosim 400 kalorija (mjerim pulsmetrom). svjesna sam da ne bi bilo na odmet ubaciti nesto kardia, ali... sad nemam kad i gdje. vani je vrijeme kakvo je, role i bicikl ne dolaze u obzir, trcan ne volim osim ovako malo sto se zagrijavanja tice tako da ce kardio dio pricekati neke manje kisne i manje hladne dane. |
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zbilja lijepa promjena i napredak,
Koji trening? I samo tako dalje Btw dobro nam došla |
||
damjana
Post Options
Thanks(0)
|
|
bok scarpetta
hvala na dobrodoslici. vidim citas krimice. i ja |
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozz na žalost više ništa ne citam osim strucne literature koju moram
|
||
damjana
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
feriha
Viden/a u gymu Joined: 18 Rujan 2013 Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imaš istu visinu kao ja, mada ja imam nešto manje kila al smo slicne haman pa iste gradje rekla bih
svaka cast ako si ovo postigla za mjesec dana
|
||
damjana
Post Options
Thanks(0)
|
|
meh, kile sam prestala gledat. jedno vrijeme sam htjela smrsavit do nekih 58, al sam odustala...
thx. al nije u jedan, nego u dva mjeseca. |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |