Brisanje podforuma Dnevnik |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Veljaca 2009 at 14:40 |
Dragi naši forumaši,
vjerojatno ce doci do brisanja podforuma "Dnevnik" te podforuma "Komentari" koji tvore cjelinu "Journal". Odlucili smo se na tu akciju jer sada postoji opcija "Fit blog" na webu koja adekvatno zamijenjuje ove podforume i nju cemo razvijati u tom smjeru .. Zamolio bih sve koji su pisali svoj dnevnik u tom podforumu da kopiraju svoje sadržaje na svoj blog. Podforume cemo vjerojatno izbrisati krajem ovog tjedna. Vjerojatno cemo dodavati neke nove podforume pa sada hocu cuti vaše ideje? Ajmo pomozite... |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ocekivano..
imam ideju da se napravi novi podforum gdje bi svaki novi clanak s naslovnice imao svoj topic, pa se može postaviti pitanje autoru (?!) , komentar, pohvala.. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
e to, :D vidiš, ja postavio odmah temu a ti pokušavaš sreditit cjeli takav topic :D lega i ja smo dobar tim :D
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe.. ma i ja sam nekoliko puta otvorio temu da pohvalim clanak s naslovnice.
zanima me tko su ti ljudi koji pišu za vas, jesu li na forumu, na koji nacin su povezani sa stranicom itd.? |
|
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vezano za pitanja autoru.. Vecina naših autora jedva pronađe vremena da napiše clanak, a sad za dodatna pitanja sumnjam.. Jebga svi su u strci s vremenom. Mislim da bi svatko htio nesto upitati..zato postoji forum da se tu pita i raspravi kroz temu. Jasna mi je želja i sve, no za sada cemo morati tu opciju odgoditi. što mislite na forum - mali fitness oglasi - gdje bi ekipa prodavala svoju fitness opremu ili bilo koju opremu vezano za sport ? Npr. bench klupe, role, pilates lopte, bucice i sl. što mislite? Javite! Edited by Zoki |
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobra ideja za oglase, s tim da bi bilo poželjnije da nije striktno vezano za fitness opremu nego opcenito cak.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Da, to sam mislio. što se naš tice mogu se prodavati i rabljene košarkaške lopte.. Bilo što je vezano za sport! Edited by Zoki |
|
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
ne vjerujem da ce oglasi biti previše popularni, premalo je forumaša da bi tema bila aktivnija od par puta godišnje, a putujuci trgovci i herbalife krvopije vam ionako ne trebaju
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Uskoro ce novi podforumi. Mislio sam dodati podforum "oprema" pod vježbanje gdje bi išlo sve vezano za orbitrek, ove / one bucice, traku za trcanje i ostatak..
Tipa gdje da kupim, kako koristiti, koliko koristiti, sto da koristim od ovoga / onoga, svako malo je neka nova sprava na trzistu pa raspravimo to.. Zatim, da li smatrate da bi dobro dosao podforum "slike / video" gdje bi ljudi postavljali video treninge, slike ..? Da li vam još nešto fali? Ici ce takodjer na sami vrh podforum "Start" koji ce se sastojati od predstavljanja i FAQa. Kroz dan-dva cemo dodavati nove stvari, pa vicite. Edited by Zoki |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |