Hitna pomoc |
Post Reply |
Author | |
Matejko
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2013 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Studeni 2013 at 19:16 |
U 60 dana Insanitya sam smršao dosta, ali želim još pa sam mislio uzeti Thermo Speed Extreme pa želim cuti vaša iskustva s tim i kako je najbolje uzimati. Neki govore 3 tablete 30 minuta prije treninga :D
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
sredi prehranu prvo, onda ostalo.. napisi 3 dana jelovnika da vidimo sta i kako jedes. Pretpostavljam da insanity vjezbas 6 dana u tjednu?
|
|
cookies are for pussies
|
|
Matejko
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2013 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na prehranu pazim koliko kod mogu, jer mi je komplicirano zbog škole jako jer putujem i po cijeli dan budem u školi.
Vecinom dorucak mi bude snita raženog kruha med ili tako neki namaz, a za rucak pojedem slanac ili perec a ne veceram jer kuci tek dodem oko 21 sat iz skole. Da vjezbam 6 dana u tjednu i nedjelju odmaram. |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
i to je prehrana? ne mozes traziti dodatne vjezbe i/ili tablete koje ce ti pomoci ako nisi organizmu dao dovoljno nutrijenata i opcenito kcal..usporio si metabolizam s losom prehranom i hrpom treninga i zato stojis s kilazom. sredi prehranu- 3-5 obroka, u svim obrocima P+M+Uh osim u zadnjem pred spavanje. pocni pisat sta i koliko jedes i koliko kcal uzimas
pozdrav |
|
cookies are for pussies
|
|
Matejko
Post Options
Thanks(0)
|
Pa pocetnik sam , jer sta da kupim u skoli a da je zdravo?
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
nosi hranu u školu.. napravis kod kuce sendvic od razenog kruha i tune ili pilecih prsa i povrca..ili poneses posudicu zrnatog sira, orasaste plodove neke i vocku..nista nije problem ako ti se da potrudit. ako ti se ne da onda je to vec druga prica
|
|
cookies are for pussies
|
|
Matejko
Post Options
Thanks(0)
|
Ma naravno razumijem vas u potpunosti. Od sada cu tako nema mi druge ako želim jos skinuti kile.
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
izracunaj si svoj BMR i TDEE. Kad to napravis srezi kcal za 20 % i kreni odatle. Uvedi cistu i zdravu hranu i napravio si pola posla
|
|
cookies are for pussies
|
|
Matejko
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam.
Znaci da ne uzimam Thermo Speed Extreme ili L-carnitine dok ne poslozim prehranu |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne trebaju ti niti kasnije.
Oba preparata bacanje novaca, efekt nula |
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
"Neki govore 3 tablete 30 minuta prije treninga " koji su to neki ? neka djeca iz tvoje skole koja nemaju pojma , jesam li pogodio ?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne uzimaj jer ne znaš kakve rezultate ceš dobiti kada ju reguliraš ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm avangarde zašto baš u svakom obroku p+m+UH?
Ja radje u vecini obroka drzin podjele na p+m i p+uh |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
zato što mislim da je za pocetnika kao što je on važno da prvo nauci izabirat prave namirnice pri kombiniranju obroka, a svakako ce ga dulje držati u školi kombinacija p+m+uh (pod uvjetom da su UH slozeni) nego samo P+M.. a i veca je mogucnost kombiniranja prenosivih obroka sa p+m+uh nego samo p+m..anyway, on za pocetak ni ne treba gledati toliko koju kombinaciju ima nego dal ce pojesti pizzu u skoli ili ce izabrati i ponijeti nesto sto je bogato nutrijentima |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |