Bimbo 90 days challenge |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2013 at 13:44 |
Evo i mene, znaci od 1.12.2013 krecem u ozbiljno vjezbanje, pa ljudi drzte fige da i uspijem sto bolji rezultat ostvarit :) Treniram 5x tjedno, dizanje utega u tih 5 dana svaki dan, rapodijela misica po odredenim skupinama pa svaki dio tijela radim drugi dan. Kardio radim svaki dan 5min prije treninga kao zagrijavanje pa 20min poslje treninga. Prehrana je ujutro 100g pahuljica + nemasni jogurt 2dcl + mjerica 100% whey gold standard proteina rucak - kako koji dan, ali opcenito bijelo meso, pileci bataci i krilca ili riba i sve sa puno povrca vecera - tuna ili srdela ili druge ribe iz konzerve, posni sir ili domaci svjezi sir uz 2dcl nemasnog jogurta Skroz sam izbacio kruh, slatko,slano, obicno ulje, masno, gazirane i vocne sokove s udijelom secera. kavu pijem crnu bez mlijeka. Puno zelenog caja dnevno do 5 šalica. Poslje treninga pijem 2mjerica wheya + 1 mjerica glukoze. A trenutno mjere tijela su VISINA: 185cm TEZINA: 80kg OPSEG PRSA: 106cm OPSEG OKO TRBUHA: 95cm OPSEG BICEPSA: 32cm (35cm STISNUT) OPSEG NOGE GORE: 51cm OPSEG LISTA: 37cm |
|
No pain No gain
|
|
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
pomoc oko stavljanja slike? ne znam kako da ju stavim. ono tipa copy-paste ne funkcionira, izbaci mi gresku neku..a drugacije ne znam nit imam omoguceno tipa upload ili tak nes. pa mala pomoc oko toga??
|
|
No pain No gain
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
btw. jedem više od tebe ali sa tvrdoglavcima se ne kacim previše pa.... Ozbiljno, premalo ti je ovo za svaki dan ovako.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
ali ja sam svaki dan sit od te hrane, nije da gladujem i tak to..nemam potrebe vise ni jest ali potrudit cu se ajd ajd :P
jel moze imageshack? bas sam sada tam isao radit, prvo sam se toga sjetio |
|
No pain No gain
|
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
No pain No gain
|
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
evo ga, poslusao sam ovo tvoje. hvala :)
eto to je moje stanje na jucerasnji dan navecer. pa za 90 dana ce se valjda dosta promijenit |
|
No pain No gain
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Držim fige i sretno
Rezultati ce doci sigurno ako budeš uporan.... Što se tice hrane i ja jedem više od tebe, ali ako kreneš ozbiljno trenirat biti ce i glaaaaaddddiiii Sretno još jednom |
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala :D
pa kam vi to stavljate u sebe? pa ja kad i ovo pojedem ja sam sit dobrih par sati xD evo sad jedem 400g domaceg svjezeg sira, komad pecene piletine i svjeze domace vrhnje. tak da ono sad pojedem i do jutra sam miran xD |
|
No pain No gain
|
|
RockyBalboa_9
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2013 Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
... sretnoooooooooooooo :) ... baš uživam na ovom forumu citajuci sve ... svi mi dajete nadu i optimizam ... sve više i više sam uvjerena da ja to mogu :) ...
|
|
.. mnogo je prepreka na putu do cilja, a moja zadaca je NE ODUSTATI! ..
.. vjeruj u sebe, ne odustaj i ne popustaj .. cvrsto se drzi svojih snova i ignoriraj one koji te pokusavaju obeshrabriti .. |
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno!
I pocni jesti, inace niš od mišica! Stvarno zadnjih dana susrecem previše ljudi koji tak malo jedu, i onda se ja osjecam kao |
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
morate vi meni pocet slat vase slike od rucka, ko kolko jede, jer ja ne kuzim kolko vi to trpate u sebe hrane ako ovo moje mene zasiti dosta a vi kazete da malo jedem haha bas me zanima to :D
i hvala svima :) |
|
No pain No gain
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj lavor jedva stane u okvir aparata
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
e ali ja si ne mogu priustit tak velik obrok kad mi je u prvom planu skembu maknut :D a ti si vec te sve stvari rijesio, ti sada samo zderes i pumpas, uzivas drugim rijecima :) ako bude srece tak cu i ja u skoro vrijeme, cim taj trbuh bude ravan ;)
|
|
No pain No gain
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
:) Polako.... Uživam u životu to je najbitnije ... ne zamaram se dali cu škembu imati ili ne.. samo jedem i pumpam.... nijemi bitno koliki postotak BF-a imam.... koliko Mišica.... život je jedan...a sada nisam natjecatelj ...ili profi...da cu paziti na svaku kcal :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
a mnei je drugacije, meni je ta skemba crna tocka koju moram unistit haha tak da ono, dok ne nestane, nisam zadovoljan sa sobom i vjezbanjem :) ti si pametnije od mene pa se ne zamaras s glupostima hh
idem sada unistit biceps i silovat vijacu dobrih 30-40min.kardio dan mi je danas ^^ uzivaj stari, cujemo se |
|
No pain No gain
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |