Door Gym Bar - pomoc |
Post Reply |
Author | |
Matejko
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2013 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Prosinac 2013 at 22:54 |
Ovako planiram si kupiti Door Gym Bar pa ako ima neko dobra ili loša iskustva, volio bih da ovdje to podjeli jer planiram si uzeti da mogu raditi P90X.
Unaprijed hvala :D |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne vidim što je tu loše..ja imam šipku iz lidla što sam kupio ugraviram u vrata i radim zgibove ko manijak na njima :D Još me drže ...lijepi su rezultati :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
I meni visi na vratima sobe, i dobro dodje
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Matejko, preselio sam tvoju temu u podforum - Fitness i sportska oprema.
Door Gym Bar je jedan od najprodavanijih naših fitness rekvizita, i osobno ga koristim doma za zgibove, kad ne stignem u gym. Super stvar!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |