FIT 2014-Juice |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
Juice031
Cita FAQ Joined: 04 Studeni 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 68 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Studeni 2013 at 22:45 |
Eto napravio sam ko sto sam rekao topic u transformaciji,ispricao sam dosta tog u topicu za predstavljanje,poceo sam sa 85 kila cistog sala,jako malo samopuzdanja, skinuo sam bio sve to na 68 kila i nastavio,2 ipo godine razvlacim to sve treniram ali nikad nisam ozbiljno krenio u to,imao sam starog tu pokraj sebe koji je 30 godina u teretani,imao sam ga za savjete i motivaciju,ali ipak me nije razumio nikad u potpunosti kolko sam se zaljubio u ovaj sport,odabrao sam od pocetka Street workout jel mi se svidao stil razvijanja i bilo mi je zanimljivije,vidim se od pocetka u tome otkad sam vidio prvu promjenu na sebi,i jednostavno zelim uspiti u tome,eto to bi bilo to od mene za sada postat cu tokom razvijanja jos,evo slike neke od mene s koje pozicije pocinjem,pozdrav fitovci:D
http://postimg.org/image/vzmom0iu9/ http://postimg.org/image/6ocd88tp1/ |
|
Juice031
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo odradio 300 sklekova iako ih nisam po treningu mogao jako dugo,od 7 mjeseca jos,otkad sam prestao vjezbati,i sad ima jedno mjesec dana otkad sam opet poceo radio dosad po treningu maximum 100-150 sklekova i bio mrtav,krenio leci dns u 11 sati reko da se ujutro rano probudim odradit trening,vrtio se jedno 2 sata,usto se vidio 2 sata ujutro i jednostavno zamracio vise na moj mozak i stil zivota kaki sam vodio,da nisam mogao zaspat bez jointa smrdljivog, i zavrsio 300 sklekova 3 sata i 20 minuta je i dalje mi nije jasno kako je to moguce i kako sam to izveo ali sam skonto da sam si dokazao sa ovim stosta i sta je moja glava sposobna napraviti da dodem do svog cilja ovak se nisam osjecao otkad sam skinuo kile i dokazo si sta je sve moguce kad to jako zelis imao sam potrebu podijelit s ostalima mozd se i vama to dogodilo jednom ili me je jednostavno "puklo u glavu" da nikad ne odustam i da nema te prepreke koja ce me zaustavit
Edited by Juice031 - 15 Studeni 2013 at 03:26 |
|
Jambolija
Viden/a u gymu Joined: 07 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 137 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo naprijed. Imas tu dosta raditi ;) ne predaji se
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
procitala sam prvu temu koju si otvorio...i odlicno je to što imaš volju i želju za boljim životom, da si se ostavio trave, da si se odmaknuo od onoga što drugi misle i okrenuo prema sebi. Sve što radiš, radi ZA SEBE.. ne za druge niti za tudje mišljenje. Samo hrabro naprijed i doci ceš do cilja
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svidja mi se ta promjena koju si napravio na sebi..kako fizicki tako i mentalno.... samo naprijed... piši izvještaje..tu smo..bodrit cemo te.... i ne odustaj.... svaka cast
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Juice031
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima,Mett buraz hvala ti shvatio sam od pocetka da cu ovdje imat podrsku u svemu sto zelim postic,jer od prijatelja i staraca ne dobivam bas dosad sam se sve sam motiviro jel niko blizak meni bas nema ovake ciljeve zacrtane i jednostavno me ne shvacaju u ovom smislu,ali sam sad spreman kreniti HC jel ima tu dosta posla
Edited by Juice031 - 17 Studeni 2013 at 17:10 |
|
Juice031
Post Options
Thanks(0)
|
Evo jedna s trenutnog kidanja prsa osjecaj bolji nego ijedna trava i osjecaj napusenosti moze napravit ko ovaj
http://zaslike.com/files/h7xetixyv17axknsq8c.jpg Edited by Juice031 - 17 Studeni 2013 at 17:49 |
|
Stop sitting back,saying yea man that would be cool,i want to be this,i want to be that,GRAB YOUR f**kING NUTS AND BE IT !!!
|
|
Juice031
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav ekipi imam pitanje jedno u vezi trcanja,nisam dosta dugo vremena trcao ili neki cardio odradio,pa me zanima kolko je preporucano dugo trcati cisto da se salo skida,bez utjecaja na misice i njihovo smanjenje :) ,posto otkad sam se informiro i poceo sa ovim stilom zivota znam da je do 30 minuta trcanja skidanje sala
Edited by Juice031 - 21 Studeni 2013 at 19:44 |
|
Stop sitting back,saying yea man that would be cool,i want to be this,i want to be that,GRAB YOUR f**kING NUTS AND BE IT !!!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja trcim i na masi ;) I više nekad od 30 minuta ... sve ti je to individalno :) Sve ti se ukljucuje i vrijeme i intezitet trcanja , misliš li možda ako istrciš 29 minuta da nisi pogodio salo? Ili ako si 31 minutu istrcao da si izgubio kilu mišica ? :) Odavno bih onda trebao biti salast i mršav cudna kombinacija jelda :P Mislim da neceš više trošiti kalorija u trcanju... od vježbe koje koristiš kao snagu.... puno više ti je tu trošenja.... Ali ti prvo moraš odrediti koji ti je cilj.... dali želiš kile gore....ili kile dolje :).... Moj savjet ti je vidi se progresija, nastavi tako....nastavi ici u širine još.... A salo cemo skidati kasnije sa prehranom :) I trci , toplo ti preporucujuem kardio aktivnosti... 2-3 puta tjedno ...ajde vi barem tamo u Osijeku imate stazu uz Dravu od one spužve pa vam je ugodno trcati :) Ovdje u Cepinu kradu cestu |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Juice031
Post Options
Thanks(0)
|
Ma i to sto kazes najpametnije :)) ,ma jucer sa legom trcao od sjenjaka do zelenog polja i nazad sa mozda dvije il tri stanke na par minuta stvarno mi je super doslo jel sam nakon duzeg vremena zaspao ko beba :D.al i cilj mi je skinuti to sala sto imam jel sam se prezderavao zadnjih godinu dana svaku noc i zivcira me vec predugo ali u sirinu da zelim ic to svakako
Edited by Juice031 - 22 Studeni 2013 at 11:13 |
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Fokusiraj se da postepeno dižeš kcal ... vježbaj ubaci kardia...kada dodješ do neke velicine kojom si zadovoljan....e onda još malo gore :D I onda sjeci taj prekrivac koji sakriva mišice ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Juice031
Post Options
Thanks(0)
|
da to sam upravo i skontao da je najpametnije da radim,poceo sam 3 puta tjedno kardio odradivati i jedem po 4-5 obroka dnevno,klasika onako od dorucka najveci pa do najmanjeg prie i poslije treninga dobro svakako najvise proteina i ugljikohidrata i navecer da se ne prejedem nesta lagano poput kuhanih 5,6 bjelanjaka jedan zumanjak ili neke sardine,tune :))
|
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Jedi cijela jaja navecer :) P plus M , i ne štedi se |
|
Rodjen si s potencijalom
|
Juice031
Post Options
Thanks(0)
|
Ma i ja znam picajzlit na toj hrani,perfekcija neka u glavi ko sto ti kazes štednja haha poslusat cu tvoj savjet svakako burajz
Edited by Juice031 - 24 Studeni 2013 at 14:12 |
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(1)
|
;) Ajde ne sjede kokoši djabe par sati da im baciš pola jajeta
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Juice031
Post Options
Thanks(0)
|
Sta predlazes onda da maznem bolje 4-5 cijelih jaja navecer,kad se vec i kokoši za mene žrtvuju
Edited by Juice031 - 24 Studeni 2013 at 14:13 |
|
|
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |