Dimljena piletina i junetina |
Post Reply |
Author | |
feriha
Viden/a u gymu Joined: 18 Rujan 2013 Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Prosinac 2013 at 12:21 |
E ovako, mene zanima dal znate sastav dimljene piletine i junetine, koliko kcal? Koliko je preporucljivo jesti?
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
sastav ti je samo malo jaci po nutritivnim vrijednostima jer se dimljenjem tj sušenjem makne nešto vode iz mesa pa je omjer drukciji, u principu nema loših strana osim možda tog kao kancerogenog dima (pretpostavljam da zato pitaš, meni nikad nije ništa bilo od dimljenog mesa a dobar dio života ga jedem), sve se smije jesti u umjerenim kolicinama
|
|
feriha
Viden/a u gymu Joined: 18 Rujan 2013 Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa znaš li koliko bi moglo imat kcal? a kulen sudžuk?
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
dimljeno meso ima nešto više kalorija nego obicno. ali najveci problem kod sušenog mesa je taj što je ono uglavnom preslano. najviše zbog te cinjenice je nezdravo. ali povremeno se može konzumirati, zašto ne |
|
Never give up
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kulen ti je negdje oko 400 kcal.... A ovo dimljeno meso gledaj kao i obicno otprilike , samo ima nešto više proteina iz razloga kojeg je Markan naveo...
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |