riblje konzerve |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Studeni 2013 at 00:10 |
Oi drustvo, imam pitanje vezano za ribe koju nisu cesto spominjane na ovom formu - haringa i skuša...
Jel se isplati uzimat umjesto tune? Odnosno kao nadopuna, da se stalno ne ubijam u tuni i sardinama... |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
haringe i skuše su masnije puno od tune, imaju oko 10% masti pa su dobar izbor za p+m, a sardine su recime nemasna riba kao tuna i imaju 24 g proteina na 100 grama i bolja je za uh+p obrok a jeftinija je od tune, bilo koja riba je ustvari dobrodošla u prehrani i opcenito je premalo jedemo, ja si uzmem amura jer zna bit na akciji i tako, uzmi slobodno ribu koju želiš al gledaj kakav obrok jedeš i u skladu s time je odaberi, inace ima u konzumu miks plave ribe i to je ovako dosta nemasno po meni a manje od 7 kn po konzervi košta pa se eventualno isplati uzet
|
|
runner_342
Post Options
Thanks(0)
|
tnx na savjetima ;)
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
u Lidlu fileti haringe na akciji za 6.99, konzerve su od 170 grama.
okus je strava :) daleko bolje od tune a duplo jeftinije |
|
Never give up
|
|
runner_342
Post Options
Thanks(0)
|
nedavno su bili i fileti skuse na akciji u lidlu.. perverzija ^^
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
totalna
ja sam jucer nakupovao i skuša i haringi. to mi je daleko ukusnije nego komadici tune koji su samljeveni do neprepoznatljivosti, a i jeftiniji. svaka cast za filete tune ali ne mogu dati 14-15 kuna za 100 grama ribe u konzervi |
|
Never give up
|
|
runner_342
Post Options
Thanks(0)
|
btw, do kad je haringa na akciji? :)
|
|
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imate u kauflandu brancin u konzervi od 500g za 15kn pa ono tko voli neka izvoli ;) ja tamo kupujem njega a u plodinama njihovu tunu komadici za 8,99kn 185grama ;)
|
|
No pain No gain
|
|
Bimbo93
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2013 Location: KArlovac Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haringu* ne brancin
|
|
No pain No gain
|
|
runner_342
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na informacijama ^^
|
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
nemas frke stari, znam kakva je situacija u drzavi tak da nam je svima dobrodosla informacija gdje ustedit koju kunu. za sada plodine u vezi tune rasturaju i kaufland u vezi haringe. nemas nigdje 500g za 15kn a i bome se najedes iz te konzerve :D
jos info za zobene pahuljice ako uzimas, isto plodine 5.99kn 500grama :) |
|
No pain No gain
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da mi je bliže Lidl kupovao bih tamo skroz,zna nekada biti 3 kune zob a i po vaganju 20-40g ima više u lidlovom ...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
runner_342
Post Options
Thanks(0)
|
u lidlu su zobene 4,99 ;)
|
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
E vidis to nisam znao :D meni su svi ducani doslovno u krugu 5km i blize. Konzum, kaufland, lidl, billa i gavranovic su mi 10min pjeske od kuce haha tak da imam srece kaj se toga tice pa mogu u svaki ici po nes posebno sam da ustedim koju kunu :)
|
|
No pain No gain
|
|
zeusko87
Post Options
Thanks(0)
|
kad vec spominješ da ti je gavranovic blizu prošli tjedan je bila akcija Cekin usitnjeno pilece meso 500 grama za 9.99. ne znam je li još na akciji. ja sam uzeo 10 paketa jer je primjerice u konzumu isto takvi pakiranje 16.99. ukus je super. |
|
Never give up
|
|
Bimbo93
Post Options
Thanks(0)
|
Opcenito ne idem u gavranovic jer su skuplji od drugih ducana.. A meso kupujem na trznici, ipak domace pile mi je finije a i veci su komadi bijelog mesa :D
|
|
No pain No gain
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |