Facebook grupa |
Post Reply | Page 123 8> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Sijecanj 2009 at 01:19 |
||
Otvorena je jucer fitness.com.hr facebook grupa! Budite fanovi i naše stranice tamo: http://www.facebook.com/pages/Zagreb-Croatia/Fitnesscomhr/9š 558458996 Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
odakle toliko ljudi?
e da je svaki dvadeseti na forumu... |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Budemo ih mi navukli na forum. Bez brige. To su oni koji samo citaju clanke i nisu još spremni podijeliti svoja iskustva i družiti se. Varimo ih, uskoro ce doci. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i je li netko od forumaša u grupi?!
ne znam skoro nikome pravo ime, samo da je Zoki Zoran, a Hammer i ja da smo Filipi |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
O neeeeeeee zašto si rekao moje ime..evo vec je bacena kletva na moju sudbinu, onaj cije se ime ne spominje Mislim da sam među rijetkima koji nemaju facebooooook Edited by ThornOfFaith |
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zašto onda ne prijedješ iz tih "rijetkih" u one "nerijetke"? kaj ti se ne svidja vezano za face? |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sve ono zbog cega ga drugi imaju |
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
haha puno si rekao meni je osobno face super... |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
MA TKO SU SVI TI LJUDIIII?!?!?!
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja redovito koristim face, imam dosta frendova koji nisu u hr pa mi je super gledati njihove slike i cuti sta rade. Priznajem, ovisnik o faceu!
|
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bome sam i ja face ovisnica
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo i mene da se pridružim :D fejsic mi ide na onu stvar FACE-HEJTERi |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Al zaista, otkako znam za sebe, ne volim stvari koje voli vecina ma koliko god one bile dobre/loše. A kod face-a je stvar još gora - ne da ga ima vecina, nego je to postao svojevrstan "statusni simbol" i predmet identifikacije.
Prva stvar kod upoznavanja je ime, druga je jel imaš facebook Više se maltene i ne pita za mob, sada face rula. A također i nemam vremena za visit po fejsu, svo vrijeme koje provedem doma za kompom iskoristim na nešto pametno |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Same here, man :D
pazi ovo, da dam primjer za ono što pricaš! upoznali ja i dva frenda neku curu u zagrebu, ono u 4 u noci, bili s njom na bureku i tako i sad cekamo svatko svoj tramvaj, dođe njen.. ona ulazi u tramvaj i kao vidimo se, mašemo si.. kad ona u zandji tren vice... nešto tipa, "hej, nađite me na fejsu!" i odlazi u noc.... znaci ništa više ono, broj moba, neznam što.. nego samo fejs.. strašno |
|||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||
sportski duh |
|||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
||
hihihihi!!!! |
|||
Post Reply | Page 123 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |