Pretreniranost? |
Post Reply |
Author | |
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Sijecanj 2014 at 20:32 |
Vec jedno 2 sedmice imam neki osjecaj gubitka motivacija ali ne svaki trening sto je dosta ucestalije nego prije.Prosle sedmice sam odmarao 4 dana i opet krenuo u ponedeljak i odradio sjajno 2 treninga ali evo vec danas se osjecam nejako :D.Kako sam krenuo raditi trening tako me odjednom bole oba ramena,lakat koji sam povrijedio prije pola godine itd.Znaci motivacija mi varira,posebno u prosloj sedmici ali ove osjecam sitne povrede koje me sputavaju da dam maksimum.Sta da radim,pomagajte ljudi dobra srca :D
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne razumijem šta je problem, ozljede ili nedostatak volje meni se cini? Isto tako ako se dobro ne zagriješ i razgibaš, na velikim težinama lagano se možeš povrijediti..
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
ponekad imam isti problem..par mjeseci predobrih treninga, zescih...a onda u jednom trenutku vise nista ne mogu (psihicki + fizicki) = pretreniranost
kad mi se to dogodi.. smanjim treninge, intezitet.. pronadem neki novi cilj, motivaciju..kako god to nazvati... |
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zagrijem se dobro prije svakog treninga.Ove sedmice nije toliki problem motivacija koliko te minimalne povrede na raznim djelovima tijela.Od prepone,lakta,ramena.I to danas radim sklekove sa pljeskom i jedva ruke odvajam od zemlje :).Mislim odraditi sutra i prekosutra i onda sedmica odmora,jedino ako bol ne prestane.A pod motivacijom mislim recimo prosle sedmice da se tokom vjezbanja pitam sto ja ovo radim,blbla klasicne babske price ali idemo dalje :)
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odi mjesec dana na bazen.. bez utega..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |