Lolek i Bolek |
Post Reply |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Ožujak 2009 at 11:06 |
|
Mislim da vec stvarno pretjerujete sa ironijom i komentarima na sve što ja napišem.
Ako je ne ulazim u vaše treninge i prehranu sa komentarima "je, sad mi još recite da trebam jesti 3000 kcal dnevno, piti 5 doza proteina i dizati max kilažu, 2 ponavljanja, ali zato š0 serija", onda bih vas molila da se i vi suzdržite od vaših "muških" komentara na svaki moj post nekoj curi koja traži savjet. Jer to je to, savjet, tj. ono što sam sama iskusila na vlastitoj koži, probala i provjerila i spremna sam to nesebicno podijeliti s druima, tako da me vec malo vrijeđaju ti vaši ispadi. Zaboravljate da su muški i žene u teretani i svojim ciljevima drugaciji pa vas molim da bar poštujete moje vrijeme koje provedem ovdje da bih pomogla curama oko njihovih problema. Edited by Theia |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Wou 2 teme za redom
Theia podigni UH, dobro dođe P.S. bez brige, nitko ti nece uzeti prvu nagradu! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma daj molim te, pilates me uopce ne zanima tako da mi prva nagrada ni nije napeta.
A uh je i ovako vec podignut! Ne znaš ti mene i moju vjecnu svađu s uh..... |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A njih ocito zanima pilates
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hihihihi..... Ocito! Oni bi išli malo pogledati kako se curke rastežu! Edited by Theia |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mene zanima :D p.s mene zanima trening cura isto tako kao i muških, ali ti mi theia više vuceš na anoreksicarku, no offence! stalno si u strahu od sala i mišica podjednako! mislim, rijetko cure imaju problema s viškom mišica, a mi im niti nismao preporucavali 2 ponavljanja! hvala lijepo! moja sestra, koja je ekto kao i ja radi sa š2 ponavljanja i nema velike mišice |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisam u toku, ali ja se sjecam jedne Theine slike od prije godinu dana i više... anoreksija? samo daj! |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidio sam sliku onu, govorim o stavu koji prezentira, oh, zaboravite, ne da mi se objašnjavati! Niti sam dužan, ja znam svoje metode i kako djeluju na cure!
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svatko vježba onako kako mu paše
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ljudi i jedu kako ima paše, pa dođu tražiti pomoc od mene - šala
ne kaže, da theine metode nisu dobre, samo su ponekad too much! objasnim kasnije, sad žurim, pozz Edited by Iluvatar |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opasno opasno Al ne daj se illy, pusti cure - one vole svoje metode.
Ode cugat van kao svaki pravi bodibilder hehe šala mala |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa da znaš.... nalio sam se baš pravo rijekto to radim ali ponekad ipak :P
A onaj prvi dio, je namjerno trebao biti tako prepotentan, da vidim hocete li mi reci da sma umišljena seljacina šalim se, kako bilo da bilo, pusiti cemo theiu na miru, osim u slucaju da napiše nešto što nema smisla |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A joj....;) Kao prvo i osnovno niti sve cure, niti svi decki nemaju iste ciljeve... i želje.... tako da nemojte generalizirati i prepucavati se... Mislim ono....;) Funny...;)
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
all gooood
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |