pozdrav :)) |
Post Reply |
Author | |
MedyRi
Cita FAQ Joined: 10 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Sijecanj 2014 at 10:37 |
pozdrav,trebam pomoc...htjela bih se udebljat..:))
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdravi i tebi i dobrodošla
Kila, visina, godine,aktivnosti? barem 2 jelovnika kako trenutno jedes |
|
cookies are for pussies
|
|
MedyRi
Post Options
Thanks(0)
|
hvala..:))
60 kg,190 cm ,24 godine.. a ono jedem mozda 3 puta na dan.. uglavnom uvijek nesto trpam u usta,vecinom slatkise.. ne pratim sta jedem,uglavnom ne biram..
|
|
MedyRi
Post Options
Thanks(0)
|
jedina aktivnost mi je mali od 2 godine..dizi spustaj i tak.. :D
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
od aktivnosti? ukoliko ništa ne vježbaš tvoje održavanje bi bilo cca 1800kcal što znači da moraš jesti više od toga, recimo 2000-2100kcal da bi se udebljala. To što jedeš u tih 2000kcal treba biti kvalitetna hrana, a ne slatkisi, ali to vec znas
procitaj ovo: https://www.fitness.com.hr/blog/Marius/Masa--sto--kada--kako-.aspx |
|
cookies are for pussies
|
|
MedyRi
Post Options
Thanks(0)
|
nis od aktivnosti.. htjela bih nes vjezbat malo lagano.. hvala,budem procitala
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bez treniranja, ako budes jela, dobit ces samo salo.. mislim da od toga nemas nista.. baci se ti na citanje stiva :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
MedyRi
Post Options
Thanks(0)
|
pa i napisala sam da bih htjela vjezbat..:))
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
znam znam... ali baci se na citanje ipak... najbolje kad osoba sama naucit kako si slagat prehranu i treninge.. puno je jednostavnije..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
davor želi reći da od "malo, lagano vježbanje" nećeš previše postić. Za dobivanje kvalitetne mišićne mase (bez tj s minimalno sala) potrebno ti anaerobno vježbanje tj vježbe s utezima |
|
cookies are for pussies
|
|
MedyRi
Post Options
Thanks(0)
|
ma nisam mislila na to da malo vjezbam ,nego neke vjezbe di necu jos vise smrsavit..
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
2-3 puta tj utezi, utezi i opet utezi |
|
cookies are for pussies
|
|
MedyRi
Post Options
Thanks(0)
|
otkud mi utezi..:(
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
kupis podesive ili odradis prvo bodweight trening od par mjeseci pa upises teretanu |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |