jelovnik - glavni problem |
Post Reply |
Author | |
somebodyri
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Sijecanj 2014 at 23:00 |
Pozdrav ljudi, imam 22 godine, student sam i normalno, imam višak kila. Svaki novi početak s vježbanjem ili dijetom svede se na jedan te isti problem radi kojeg sve staje i zbog čega uvijek odustajem, a to je prehrana. Jednostavno ne znam složit jelovnik, oke znam šta treba jest, šta je zdravo, šta se preporučuje, ali kalorijski to ne znam raspodijelit po obrocima. Uglavnom kada krenem sa novim režimom prehrane i vježbanjem, brzo odustajem jer jedem premalo, izgubim par kila, a onda sve staje. Jednostavno ne znam koliko bi bilo normalno na moju visinu i težinu ( 100 kg i 189 cm ) pojest..
Koliko sam računao po netu i ovim kalkulatorima, BMI je 28, znači previše, nekakva idealna težina bi mi bila 10 kila manje nego što sada imam, znači 90. BMR mi iznosi 2244 kcal... Ima netko nekakav savjet kako da stvarno dobro složim sam svoj jelovnik?
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam dosao :)
Odi u podforum Nutricionizam, sekcija Moj danasnji jelovnik, tamo imas nase primjere.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |