I will back ... |
Post Reply | Page 123 9> |
Author | |
airin
Viden/a u gymu Joined: 07 Listopad 2013 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Veljaca 2014 at 19:50 |
Pozdrav!
Otvaram novu temu jer se ne želim vraćati na prošlu koju sam otvorila i zanemarila kao i sebe. Poslije blagdana i svega ostaloga čega se ne želim sjećati odlučila sam 100 % vratiti se na zdravi način života. krenula sam na treninge 2 puta tjedno, treninzi su slični vježbama koje se rade u 5 kilograma za 5 tjedana. Dobro mi je jer tamo imam neko društvo pa se međusobno podupiremo. Osim tih dana uvesti ću si svaki dan još neko gibanje (šetnja ili vježbe kod kuće) Ono s čime se borim to je prehrana jer se trudim kuhati i jesti zdravo ali nisam sigurna u sebe da li je to dobro. gledala sam na forumu temu sa receptima i moram priznati da su vrlo primamljivi,tako da ću ih sigurno uvrstiti u svoju prehranu. tako da evo mene nazad, |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
super dobrodošla
Sretno:)) |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
airin...samo polako....malo više fleksibilnosti u prehrani i povjerenja u sebe donijet će ti puno bolje rezultate od grča i nastojanja da sve bude perfect.... Tu smo |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
airin
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav,
pošto sam krenula opet na zdravu prehranu odlučila sam maknuti sve slatkiše iz kuće, a onda dođem u nedjelju na inventuru kauflanda na odjel slatkiša brojati čokolade. a tamo njih stotine mislim da su mi prisjele od tolikog brojanja, sada kada vidim čokoladu pred očima vidim samo brojke,,, današnji meni bi mi trebao izgledati ovako doručak : buhtla sa makom (trčala na faks nisam stigla jesti ) mo: 2 male jabuke i kivi ručak: juha sa cvijetačom i mrkvom, pileća 2 bataka sa salatom od cikle i čičoke, 50 g integralne riže trening mo banana sa wheyom i 1 dl mlijeka večera: konzerva tune sa blitvom trudim se piti puno vode pokušavam barem biti iznad 2 litre zanima me kako ovo izgleda, što fali da još mogu dodati ili izuzeti? |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Doručak je fail al kasnije si se malo popravila Ide li malo masti u večeru? Što ćemo sutra sutra za prvi dio dana? |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
airin
Post Options
Thanks(0)
|
mogu staviti maslinovog ulja i češnjaka da ne bude sama blitva,
htjela sam pitati, ja pod 2 mo stavljam ovo što trebam uzeti poslije treninga, da li da to tako ostavim ili da razdvojim? sutra planiram doručak : 70g zobenih sa mlijekom i dodam žlicu pekmeza od šipka (bude zanimljiv okus), jabuka mo; posni sir sa 5 mljevenih oraha, zeleni čaj (ne zaslađen) ručak: paradajz supa (to izgrabim 2 grabilice u tanjuru bude taman) 10 papalina sa 8 listova blitve i krompirom (200g) i češnjakom preliveno maslinovim uljem ovo bi bilo otprilike za sutra ovih dana ću često praviti nešto sa blitvom jer je imam dosta. svakako sutra planiram vježbati tako da mo 2 ću ponoviti možda dodati koji mljeveni badem |
|
airin
Post Options
Thanks(0)
|
posni sir naravno 100 - 150 g i tu bi mogla dodati jedan kivi ako ide?
|
|
airin
Post Options
Thanks(0)
|
današnji dan je izgledao ovako
doručak: 3 palačinke (napravljene od graham brašna i jajeta i malo mlijeka) premazane sa malo masnim sirom, pekmezom od šipka i u zadnju san naribala malo čokolade za kuhanje, jabuka i zeleni čaj mo: kivi i jabuka ručak 100 g puretine (bijelo meso) na ražnju salata od kukuruza(60g), paprike(60g) čičoke(40g) i 5 listova salate prelivene sa maslinovim uljem mo: 150g posnog sira večera 100g puretine sa ciklom, čičokom i kukuruzom, uzela sam 3 torteline(morala sam probati od muža) od kretanja sam išla u šetnju sat i po vremena pošto se još nisam upraksala zanima me da li je ovo ok ili? |
|
airin
Post Options
Thanks(0)
|
ono što nisam rekla moj BMR I TDEE su se vjerojatno promijenili i sada su BMR 1727 i TDEE 2375
molim vas, pomagaj te! malo sam , koliko bi trebala unositi? |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ajme zabranit ću vam i te brojeve još malo Moj ti je prijedlog da iz dana u dan vodiš dnevnik prehrane, zapisuješ sve što jedeš i kad jedeš, kako se osjećaš i 1-2 tjedno što govore vaga i metar - i ogledalo :) Po tome se onda prilagođavaj, a ne po brojevima. Ono što svakako možeš još dodati je još malo raznovrsnog zelenog lisnatog povrća - neka toga uvijek bude u ručku i večeri ;) Kako ti trening izgleda? Da vidimo što ćemo s tim međuobrokom :) |
|
|
airin
Post Options
Thanks(0)
|
već neko vrijeme znači od početka 2 mj sam počela voditi brigu što uzimam, smanjila slatko i gledam obroke, nisam vagala ništa, do danas kilaža mi se nije promijenila, u ogledalu isto tako, jedino se ja osjećam bolje.
što se tiče treninga krenula sam na fit camp, e sada tu radimo svakakve vježbe, ja ne znam kakav će meni biti trening, svaki puta budu drugačije vježbe sve su u stilu vježbi koje su u članku za 5 tjedana 5 kg samo što ne radimo sa utezima i to traje 2 puta tjedno po sat vremena, moram priznati da se dobro umorim a i progibam, više nemam ni upalu mišića nakon treninga. mislila sam si sastaviti neki trening preko tjedna jer imam osjećaj da mi je ovo dva puta tjedno malo e sada to je pod ? zato se trudim svaki dan izaći van se prošetati, |
|
airin
Post Options
Thanks(0)
|
današnji meni je izgledao ovako
doručak:jabuka, griz na mlijeku (30g griza sa 2 dl mlijeka)i gire posula 1 žlicu wheya mo(nisam imala jer sam bila u gradu) ručak; paradajz juha, oslić 100g,200g krompira kuhanog i blitve 10 listova velikih, trening mo : banana, šaka orasa i 20g wheya i 1dl mlijeka večera (će biti): 100g oslića sa salatom i čičokom što se tiče sutra pošto sam cijeli dan na faksu planiram ponijeti si u posudicama doručak i ručak jer pekarski proizvodi su mi prisjeli, sutra jelovnik doručak:jabuka,zobene sa mlijekom i orasima mo: jogurt ručak: 100g oslića, 50g riže sa 2 mrkve i cvjetačom (kuhanom) mo posni sir sa cimetom večera (još ne znam što ću s njom) |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
super samo tako po planu
ja bi one orahe umjesto iza treninga pojela kasnije u večeri:) |
|
airin
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na podršci, to mi puno znači, kao i vaši savjeti !!
|
|
airin
Post Options
Thanks(0)
|
ovih dana kako je vrijeme lijepo svaki dan izađem u šetnju (brzu)
u petak se važem da vidim ima li kakvih promjena u mjesec dana, ja se nadam da će biti. bila sam se vagala kod kuće ali njoj više ne vjerujem svaki puta mi pokaže nešto drugo... hehe... i ta tehnika nije što je nekada bila. danas na meniu je : doručak: jabuka, 1 jaje i 2 bjelanjka, jogurt (0,9%) i 1,5 paprika, sa malo kruha, popila sam capucino mo; kivi i jabuka ručak: paradajz supa, papaline sa krompirom, blitvom i cvjetačom mo; posni sir (150g) sa cimetom večera: tuna sa salatom od krompira(200g), luka (1 kom) i jaja (1), 6 kom orasa poslije večere, voda ne ispod 2 litre i pokušavam svakodnevno ubaciti po jedan zeleni čaj, |
|
airin
Post Options
Thanks(0)
|
današnji dan mi je proletio
10 h doručak:jabuka, zobene (70g)sa mlijekom i cimetom, kivi mo ajmo reći jedan muffin cijeli dan sam bila u gradu pa nisam stigla jesti 16h ručak: krem juha od brokule i cvjetače, 100g tjesta sa 3 jajeta i 6 listova salate, 20h poslije treninga banana i mlijeko i whey večera 21,30(bila gladna kao vuk) napravila si palentu mislim da se tako zove (ide 60g kukuruznih krupica, 500g posnog sira 2 jaja,prašak za pecivo sadrži Kcal: 668 Proteini: 75g Ugljikohidrati: 56g Masti: 16g ja sam pojela pola od te smjese,)1 papriku činila mi se ok pa sam je zato napravila, |
|
Post Reply | Page 123 9> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |