Pozdrav od debelog Slavonca |
Post Reply |
Author | |
tunjica
Cita FAQ Joined: 31 Sijecanj 2014 Location: osijek Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Sijecanj 2014 at 22:06 |
Pozdrav od Slavonca koji se nada da će ovdje naći korisne informacije o prehrani i mršavljenju.
Imam 124kg i 180 cm, znači BMI je 38,3 odnosno pretilost drugog stupnja. Ne bavim se ničim, puno sjedim i nadam se da ću to promjeniti :) |
|
Penny
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slavonac dragi, zapeo mi za oko tvoj post. Dok ne nađeš i ne dobiješ profesionalne savjete, predložila bih da ti prvi korak bude hodanje
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobro nam došao
Koji ti je plan? Kako izgleda jelovnik? Slažem se s Penny u vezi hodanja:)) definitivno dobar prvi korak uz laganu i postepenu promjenu prehrambenih navika |
|
tunjica
Post Options
Thanks(0)
|
Plan je da nema plana
Sa šetnjama sam lagano počeo. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvi korak je vec taj sto si se prijavio na forum i odlucio poduzeti nesto sa sobom :)
Izracunaj BMR i TDEE cca.. Savjetujem da sto vise hodas, i ako imas u gradu bazen, da odes na plivanje... Izbaci secere, sokove, grickalice, masnu hranu iz prehrane za pocetak. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Yep, prvi korak koji će rezultirati sa par kg manje - ako je to bio menu na dnevnoj bazi (s tim da je masna hrana širok pojam - i sir je masan pa ga ne treba izbacit, samo kontrolirat ) Kreni od trenutnog stanja - promjenu po promjenu, obrok po obrok, korak po korak - ne preporučujem ti zaokretanje za 180 Ako želiš konkretnije savjete, bilo bi dobro vidjeti par dana jelovnika! I dobrodošao Edited by Gym_girl - 07 Veljaca 2014 at 23:41 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
tunjica
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, hvala svima na savjetima i podršci.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |