TRX trake |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Veljaca 2014 at 15:48 |
|
Izrađujem i prodajem suspenzijske trake vrhunske kvalitete. Isprobano na osobi od 100kg. Cijena 250kn.
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da i to sad kad sam ih ja kupila nakon 100 mjeseci razmišljanja ma beeeežži...
u svakom slučaju preporučam toplo ovaj rekvizit svima koji ga nemaju |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aaa.. bas steta.. ako znas koga da mu treba ;)
|
||
|
||
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo trake isprobane!!! Prava stvar!!
Bravo!!Sad samo treba trenirat!!! |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo ispravka.. 300kn su :)
|
||
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pripisujem se čim otplatim 30 kg utega i olimp.sipku |
||
cookies are for pussies
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha.. jel je 200eura barem otislo na to? |
||
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma nije, imam ja tu neke dobavljace
|
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
:P
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
a nisam mislila na utege |
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pogrešno sam označio htio sam tamo kod 30 kila.... heehe :PPP
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da će mi bit to premalo tamo malo kasnije al necu se sad precijenit. Uglavnom, pitala ove stan ispod, kaže ništ se nečuje |
||
cookies are for pussies
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mutni poslovi :)
|
||
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahahhahahaa a ja nisam ni razmišljao da imaš dole ljude :P
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
sva sreća mladi ljudi još da mi policija dođe na vrata
|
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
moram vidjeti kako to spuštaš na onaj parket dole
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |